Τόση δημοκρατία είχαμε χρόνια να δούμε…



benizelos samaras78699Υπό τη μορφή ενός και μόνο άρθρου θα εισαχθεί προς συζήτηση και ψήφιση στη Βουλή το πακέτο των νέων μέτρων ύψους 11,9 δισ. ευρώ, προκειμένου να μην δοθεί στους κυβερνητικούς βουλευτές η δυνατότητα να επιλέξουν ποια μέτρα θα στηρίξουν και ποια όχι.

Όπως αναφέρει το Έθνος, το Σάββατο, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο πρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Μεϊμαράκης συμφώνησαν σε αυτή τη μορφή, για να διασφαλισθεί ότι το πακέτο θα περάσει ως έχει, προκειμένου να δοθεί στη χώρα η δόση των 31,5 δισ. ευρώ, αλλά και υπάρχει το κατάλληλο έδαφος για τη διεκδίκηση της επιμήκυνσης.Ο κ. Σαμαράς έχει τονίσει στους κυβερνητικούς εταίρους ότι πρέπει να εμφανιστεί στη Σύνοδο Κορυφής της 18ης Οκτωβρίου έχοντας ωηφισμένα τα μέτρα, οπότε η λίστα των μέτρων πρέπει να έχεικλείσει οριστικά μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας.

Σύμφωνα με αυτά τα δεδομένα, η επόμενη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών θα πρέπει να τοποθετείται στις αρχές της επόμενης εβδομάδας -Δευτέρα ή το αργότερο Τρίτη- και στη συνέχεια ο πρωθυπουργός θα

ανακοινώσει το περίγραμμα των μέτρων με μήνυμά του στον ελληνικό λαό.

Στόχος της κυβέρνησης είναι τα μέτρα να έχουν ψηφιστεί έως τα τέλη Σεπτεμβρίου, ώστε η έκθεση της τρόικας να είναι έτοιμη μέσα στον πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου.

ΑΠΕ-ΜΠΕ, news.in.gr
exomatiakaivlepo.blogspot.com

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.