Συλλήψεις για κλοπές σε Κοζάνη και Πτολεμαϊδα



astinomia jacket platiΣύλληψη ενός ημεδαπού για κλοπή στην Πτολεμαΐδα.

Χθες το απόγευμα, αστυνομικοί της Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας, συνέλαβαν στην Πτολεμαΐδα, έναν  55χρονο ημεδαπό, για κλοπή.

Συγκεκριμένα, ο δράστης εντοπίσθηκε από υπαλλήλους φύλαξης του Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας, να έχει αφαιρέσει από χώρο του Ορυχείου Νοτίου Πεδίου της Δ.Ε.Η. Α.Ε., δέκα (10) σιδερένια δόντια κουβά εκσκαφέα και διάφορα άλλα σιδερένια αντικείμενα, τα οποία στη συνέχεια είχε τοποθετήσει σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, προκειμένου να τα μεταφέρει.   

Κλαπέντα αντικείμενα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στο νόμιμο εκπρόσωπο της Δ.Ε.Η. Α.Ε.  
 
Ο συλληφθείς  θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

 

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή φορτηγού και παράβαση του Νόμου περί όπλων στην Κοζάνη.

Χθες το βράδυ, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης, συνέλαβαν στην Εγνατία Οδό, έναν 60χρονο ημεδαπό για κλοπή φορτηγού.

Συγκεκριμένα, ο 60χρονος οδηγώντας Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, δεν σταμάτησε σε σήμα στάσης που του δόθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης για διενέργεια προληπτικού αστυνομικού ελέγχου και μετά από καταδίωξη που ακολούθησε, το όχημα ακινητοποιήθηκε πλησίον του κόμβου Πολυμύλου της Εγνατίας Οδού.   

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο συλληφθείς είχε αφαιρέσει λίγο νωρίτερα το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που οδηγούσε, από συνεργείο αυτοκινήτων που βρίσκεται στη Παλαιά Εθνική Οδό Κοζάνης – Βέροιας.   

Ακολούθως, σε έρευνα που έγινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του δράστη, το οποίο ήταν σταθμευμένο στην πόλη της Κοζάνης, βρέθηκαν και  κατασχέθηκαν ένα (1) τσεκούρι, που υπάγεται στο νόμο περί όπλων και οκτώ (8) κλειδιά διαφόρων τύπων φορτηγών οχημάτων.
 
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.