Κοζάνη 2004 – Αλιάκμων Αιανής 0-0 – Κέρδισαν οι κόκκινες



eps kozanH2004-ALiakmon AianhsΧωρίς νικητή και χωρίς γκολ έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στην Κοζάνη 2004 και στον Αλιάλμων Αιανής. Τον αγώνα σημάδεψαν οι πέντε αποβολές ,δύο για τους γηπεδούχους (Μόσχος στο 26’ δεύτερη κίτρινη και Νούσιας στο 81΄ δεύτερη κίτρινη ) και τρεις για τους φιλοξενούμενους (54΄ Κατίδης δεύτερη κίτρινη , 75΄Αναστασίου απευθείας κόκκινη, και Πελέκας 81΄δεύτερη κίτρινη ), αλλά και ο τραυματισμός του Μπακαλίδη στο 15΄.

Ο άτυχος ποδοσφαιριστής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο (εξάρθρωση ώμου), όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες .
 
Σε έναν βαρύ λόγω βροχής αγωνιστικό χώρο οι δύο αντίπαλοι μπήκαν όσο πιο δυνατά μπορούσαν στο παιχνίδι . Τα πολλά όμως φάουλ, οι δυνατές μονομαχίες και οι συχνές διακοπές δεν άφησαν να γίνει ένα καλό ποιοτικά παιχνίδι ,οι φάσεις μπροστά στα δύο καρέ ήταν λίγες και το 0-0 ήρθε φυσιολογικά.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν με ενθουσιασμό στο ματς και ήταν καλύτεροι στο πρώτο 20άλεπτο, όμως απο τη μια ο τραυματισμός του Μπακαλίδη κι απο την άλλη η αποβολή στο 26΄του Μόσχου τους αποδυνάμωσε.

Η συνέχεια και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου ανήκε στην Αιανή που πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και

έδειχνε να πατάει γενικά καλύτερα στο γήπεδο .

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την Αιανή να έχει και πάλι την πρωτοβουλία παρότι βρέθηκε να παίζει κι αυτή με δέκα παίκτες απο το 54΄. Στο 71΄είχε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί αλλά το σουτ του Γκουντούρα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του 15χρονου Λαμπίρη .
 
Η Κοζάνη 2004 με την απώλεια του Μπακαλίδη έδειχνε να μη μπορεί να βρει λύσεις στην επίθεση. Ο 14χρονος Πιλικίδης ,και οι 15χρονοι Σέχι και Γρίβας ναι μεν ήταν μαχητικοί και φιλότιμοι αλλά άπειροι έπεφταν επάνω στην εμπειρία των αμυντικών της Αιανής που τους εξουδετέρωναν σχετικά εύκολα . Με την αναγκαστική έξοδο και του Καλτσούνη η Κοζάνη 2004 περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο με την Αιανή να προσπαθεί χωρίς όμως να τα καταφέρει να  ανοίξει το σκορ.

Στο 74΄αποβάλλεται ο Αναστασίου με απευθείας κόκκινη κάρτα (ανέκοψε απο πίσω τον Σέχι ενώ έβγαινε στην αντεπίθεση ).

Στο 81΄ο κ. Ζούγρας αποβάλει με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Νούσια της Κοζάνης 2004 και τον Πελέκα της Αιανής.

Στο 86΄λίγο έλειψε οι γηπεδούχοι να κλέψουν το παιχνίδι ,όταν ο Γρίβας έβγαλε σέντρα στην καρδιά της άμυνας της Αιανής ο Σέχι όμως εντελώς μόνος κι απο κοντά δε μπόρεσε με κεφαλιά να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.
 
Κοζάνη 2004 (Γκουρτσούλης): Λαμπίρης, Γρίβας. Μυλωνάς, Παπαντωνίου, Καλτσούνης (70’ Παπαδόπουλος), Μόσχος, Σέχι, Μπακαλίδης ( λ.τ. 20’ Τζημόπουλος), Πιλικίδης, Τσατσόπουλος, Νούσιας.
 
Αλιάκμων Αιανής (Βοριαζίδης): Σταμόπουλος, Βαβλιάρας, (34’ Βάσσος), Γκουντουράς (80’ Καραγιάννης), Αραγιάς, Κατίδης, Κύρινας, Αναστασίου, Καραγιώργος, Μπούλης (72’ Τζιαναμπέτης), Πελέκας.
 
Διαιτητής: Ζούγρας
Βοηθοί: Τζιαμπάζης, Κουτζιακουτζίδης

 
Ανακοίνωση της Κοζάνης 2004

Πέντε κόκκινες κάρτες τρείς για τους αντιπάλους μας και δύο για μας, ναι θα συμφωνήσουμε ίσως τραβηγμένες, όλα αυτά όμως, αλλά και ο αγώνας περνάει σε δεύτερη μοίρα όταν συμβαίνουν θλιβερά γεγονότα  σαν αυτά που έγιναν στις κερκίδες του γηπέδου.

Είναι δικαίωμα του καθενός όταν αισθάνεται αδικημένος να διαμαρτύρεται κόσμια και να εκφράζει τα παράπονα του . Όταν όμως για να το βρεις προσφεύγεις στην βία(απ όπου κι αν προέρχεται ) και δίκαιο να έχεις το χάνεις. Εμείς όπως καταδικάσαμε παλιότερα κρούσματα βίας έτσι και σήμερα αισθανόμαστε την ανάγκη να τα ξανά καταδικάσουμε . Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι , πάς στο γήπεδο για να το δεις και να το χαρείς

Είναι κρίμα να γυρνάς από ένα παιχνίδι χτυπημένος στο σπίτι σου και στην οικογένεια σου αλλά και κρίμα ενώ θα σε περιμένουν στο σπίτι σου εσύ να είσαι στο τμήμα γιατί βιαιοπράγησες ….

Όλοι μαζί να προσπαθήσουμε να πάμε το ποδόσφαιρο ένα βήμα μπροστά παρά τα προβλήματα που υπάρχουν και πολλές φορές τα λάθη κάποιων.

Όχι στη βία, ναι στο παιχνίδι, ναι στην κόσμια διαμαρτυρία και στα παράπονα.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.