Η τοπική κοινότητα της Αγίας Παρασκευής στο διαδίκτυο!



agiaparaskevisiteAγαπητή φίλη/Αγαπητέ φίλε, 

Με ιδιαίτερη χαρά σε υποδεχόμαστε στην  ιστοσελίδα της τοπικής κοινότητας Αγίας Παρασκευής (http://www.agiaparaskevikozanis.gr). Στην προσπάθειά μας για την αναβάθμιση της ενημέρωσης και εξυπηρέτησης του πολίτη η Τ.Κ. Αγ. Παρασκευής  δημιούργησε μια σύγχρονη ιστοσελίδα επικοινωνίας με τους κατοίκους  της κοινότητάς μας , αλλά και γενικότερα με τους πολίτες. Θέτουμε  λοιπόν με αίσθημα ευθύνης  την τεχνολογία στην υπηρεσία του πολίτη, που με την άμεση παρέμβασή του, με προτάσεις και παρατηρήσεις από το σπίτι, το γραφείο, την επιχείρηση θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια που καταβάλουμε  για τη βελτίωση της ποιότητας  ζωής και των παρεχομένων υπηρεσιών από την Τ.Κ. και το Δήμο, που είναι και ο απώτερος στόχος μας. Ευελπιστούμε ότι η προσπάθεια που κάνουμε μέσω αυτού του σύγχρονου εργαλείου να παρέχει έγκυρη ενημέρωση και να δίνει λύσεις στις απαιτήσεις του κάθε συμπολίτη μας, καθώς επίσης και να

δώσει τις απαραίτητες πληροφορίες σε όσους ενδιαφέρονται να επισκεφτούν την Αγία Παρασκευή και να ανακαλύψουν από κοντά την απαράμιλλη ομορφιά της περιοχής και τη μοναδική φιλοξενία των ανθρώπων της.

Ο Πρόεδρος της Τ.Κ.
Νικόλαος  Β. Γκατζιούφας

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.