Αφαίρεση άδειας από γνωστά μαγαζιά της Κοζάνης!



agora kozanisΣτην αφαίρεση άδειας από – γνωστά και μη- μαγαζιά της Κοζάνης προχώρησε σήμερα η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου, σύμφωνα με πληροφορίες του «Πρωινού Λόγου».Όπως σημείωσε ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη: Τόπος να Ζεις» Λευτέρης Ιωαννίδης, ο οποίος εδώ και μήνες επέμεινε για τη αυστηρή τήρηση της κείμενης νομοθεσίας, πρόκειται για έξι καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, από τα επτά, συνολικά, που ήρθαν προς συζήτηση, με τις ποινές να σχετίζονται κυρίως με παραβάσεις για τραπεζοκαθίσματα.

Ο ίδιος, μιλώντας πάντα στον «Π.Λ.», σημείωσε πως τα εν λόγω καταστήματα δεν πρόκειται να κλείσουν, καθώς οι ιδιοκτήτες τους έχουν και, φυσικά, θα ασκήσουν το δικαίωμα της έφεσης στην αρμόδια Επιτροπή της Περιφέρειας. Επίσης, όπως έχει συμβεί στο παρελθόν, υπάρχει και η δυνατότητα αλλαγής της άδειας, σε άλλα πρόσωπα.

Τα δυο εκ των συγκεκριμένων καταστημάτων είναι πολύ γνωστά και δημοφιλή στην πόλη της Κοζάνης. Πρόκειται για κατάστημα για φαγητό, αλλά και για επίσης κεντρικό και

πολύ γνωστό καφέ. Και τα δυο διαπιστώθηκε πως είχαν παραβάσεις για τραπεζοκαθίσματα.

Το τρίτο κατάστημα παλαιότερα φιλοξενούσε πολύ γνωστό bar της Κοζάνης, ενώ οι υπόλοιπες περιπτώσεις αφορούν σε καφενεία.

Από τον Πρωινό Λόγο

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.