Αρωγός στην προσπάθεια μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών ο Δ. Κοζάνης και την φετινή σχολική χρονιά



agiasmos se sxoleia2345235432Με τον καθιερωμένο αγιασμό ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά για τους μαθητές του Δήμου Κοζάνης. Ο Δήμαρχος Κοζάνης  Λάζαρος Μαλούτας ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά στους μαθητές, παραβρισκόμενος στους αγιασμούς του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κρόκου, καθώς και των συστεγαζόμενων Γυμνάσιο και 2ο Δημοτικό Σχολείο Κρόκου, παρόντων των αιρετών της Δημοτικής Ενότητας  Γεωργίου  Τσιώγκα Προέδρου, Αργύρη Τουρτούρα Αντιπροέδρου, καθώς και των μελών Συμέλας Καρανάνου και Νικόλαου Μανώλα.

«Ο Δήμος Κοζάνης θα βρίσκεται αρωγός και συμπαραστάτης στην προσπάθεια μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών, ιδιαίτερα στην δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε, συμβάλλοντας με κάθε τρόπο ώστε να μην λείψει πετρέλαιο από κανένα σχολικό συγκρότημα», τόνισε ο Δήμαρχος Κοζάνης.

Ο κ. Μαλούτας στο πλαίσιο της επίσκεψής του στα σχολεία ενημέρωσε γονείς και εκπαιδευτικούς, για την πρόταση του Δήμου Κοζάνης για την ένταξη του σχολικού συγκροτήματος 2ου Δημοτικό – Γυμνασίο Κρόκου στο  πρόγραμμα «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΙΙ» για την ενεργειακή αναβάθμιση, γεγονός που θα

βελτιώσει σημαντικά τους όρους διαβίωσης των μαθητών.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος παρέστη στα εγκαίνια του 3ου Νηπιαγωγείου Κοζάνης που βρίσκεται στην Περιοχή του Αγίου Αθανασίου και ανοίγει για πρώτη χρονιά τις πύλες του για να φιλοξενήσει τους μικρούς μαθητές.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.