Σειρά επαφών του Δημάρχου Κοζάνης στην Αθήνα



maloutas lazaros087yu0Σειρά από σημαντικά ζητήματα που απασχολούν το Δήμο,  συζήτησε ο Δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας στο πλαίσιο των επαφών και των συναντήσεων που είχε κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα.

Ο κ. Μαλούτας συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Παναγιώτη Καράμπελα, με τον οποίο και συζήτησε το θέμα της παραχώρησής του στρατοπέδου Μακεδονομάχων στον Δήμο Κοζάνης για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αντιμετώπιση μίας σειράς ζητημάτων που καθυστερούν την παραχώρηση. Επίσης τέθηκε από πλευράς του Δημάρχου Κοζάνης και η αποδέσμευση μέρους της έκτασης που κατέχει ο στρατός στο ύψωμα του Αη-Λια.

Ακόμη πραγματοποίησε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Σχολικών Κτηρίων κ. Παναγιώτη Κερχουλά, με τον οποίο συζήτησε τα προβλήματα  σχολικής στέγης που υπάρχουν  στην περιοχή.

Τέλος συναντήθηκε με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο και τα αρμόδια στελέχη της Ε.Ε.Τ.Α.Α. (Εληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης), όπου συζήτησαν αναπτυξιακά ζητήματα του Δήμου Κοζάνης.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.