Λαμπαδηδρομία σε Καρυδίτσα και Πρωτοχώρι



lampadidromia kariditsa987698Καλή αρχή έκανε ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης ¨Γέφυρα Ζωής¨ στην πρώτη του διαδρομή της 10ης Λαμπαδηδρομίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών. Κάτοικοι και φορείς της περιοχής, υποδέχθηκαν τη φλόγα της αγάπης και του εθελοντισμού στέλνοντας το μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση για την αναγκαιότητα προσφοράς Αίματος, Αιμοπεταλίων, Μυελού των Οστών, Βλαστοκυτάρρων και Δωρεάς Οργάνων

Η υποδοχή της φλόγας έγινε στο είσοδο του Δ.Δ. Καρυδίτσας από το Δ.Σ. του πολιτιστικού Συλλόγου και μικρά παιδιά και νεολαίους να μεταφέρουν τη φλόγα της αγάπης γεμάτοι ενθουσιασμό στους δρόμους του χωριού κάνοντας μια στάση στην πλατεία όπου απαγγέλθηκαν μηνύματα από τα πλακάτ τα οποία έφεραν οι Λαμπαδηδρόμοι. Οι Λαμπαδηδρόμοι της Καρυδίτσας μετέφεραν και παρέδωσαν τη φλόγα της Αγάπης στα Μέλη του πολιτιστικού Συλλόγου και κατοίκους του Πρωτοχωρίου στη θέση Λευκάδια και από κει όλοι μαζί καταλήξαμε στη αυλή του πολιτιστικού Συλλόγου Πρωτοχωρίου και ανάψαμε  το Βωμό .

Ο πρόεδρος του πολιτιστικού Συλλόγου κ. Λάζαρος Γεωργιάδης, καθώς και ο Γιατρός από το Χωριό κ. Παναγιώτης Θεοδωρίδης στα λίγα λόγια που απεύθυναν στους παραβρισκόμενους υποσχέθηκαν να

δουλέψουν δυνατά ώστε τον επόμενο μήνα να διοργανώσουμε μια πολύ επιτυχημένη Αιμοδοσία.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης «Γέφυρα Ζωής», κ. Θεόδωρος Τσαουσίδης, εξήγησε στο σύντομο χαιρετισμό του τη σημασία που έχει για πολλούς συνανθρώπους μας η δωρεά αίματος και κάλεσε όλους τους πολίτες του Πρωτοχωρίου και της γύρο περιοχής να γίνουν εθελοντές αιμοδότες.

Η βραδιά έκλεισε πολύ ευχάριστα για όλους αφού ο Σύλλογος είχε ετοιμάσει πλήρες πρόγραμμα πολιτιστικής βραδιάς, μετά τις ομιλίες χόρεψε το μικρό χορευτικό του Συλλόγου, έγινε διάλυμα για να γευτούμε όλοι τα υπέροχα σουβλάκια και τις πατατούλες που ετοιμάζονταν εκείνη την ώρα και η βραδιά έκλεισε με καραγκιόζη, ο οποίος ενθουσίασε τους μικρούς μας φίλους αλλά, δεν άφησε ασυγκίνητους και τους μεγαλύτερος.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο προσωπικό της τροχαίας Κοζάνης για την άψογη κάλυψη των δρομέων, σε έναν δρόμο με πολύ κίνηση.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.