Η 10η Λαμπαδηδρομία στην Κοζάνη



lampadidromia kariditsa987698Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης ¨Γέφυρα Ζωής¨ υποδέχτηκε τη φλόγα της αγάπης τη φλόγα της ζωής, με την δάδα που σχεδίασαν οι φοιτητές του Τμήματος Βιομηχανικού Σχεδιασμού του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία είναι ένας θεσμός που κάθε χρόνο βρίσκει όλο και μεγαλύτερη απήχηση σε κάθε γειτονιά, σε κάθε Χωριό και πόλη της χώρας.

Ο κύριος σκοπός της Λαμπαδηδρομίας είναι η ενημέρωση για τη Δωρεά Ζωής, η διάδοση της ιδέας της εθελοντικής αιμοδοσίας, της Δωρεάς Αιμοπεταλίων, Μυελού των Οστών, η Δωρεά Οργάνων & βέβαια η Δωρεά Αρχέγονων Αιμοποιητικών Κυττάρων (Βλαστοκυττάρων).

Η λαμπαδηδρομία ξεκίνησε από τη ΖΕΠ και αφού διέτρεξε το μεγαλύτερο μέρος της πόλης κατέληξε στα ΝΕΑ γραφεία του Συλλόγου στην Παύλου Χαρίση 23 (πρώην Κέντρο Πληροφόρησης Νέων ) και στη συνέχεια υπό τους ήχους Φιλαρμονική του Δήμου Κοζάνης (Πανδώρα) και έχοντας ανάψει 35 απλές Δάδες για τα 35 χρόνια του ΤΕΙ και 6 Δάδες για τα έξι χρόνια του Συλλόγου, στην Κεντρική Πλατεία της Πόλης όπου  ο Πρόεδρος του Συλλόγου Υδραυλικών Κοζάνης κ. Ιορδάνης Παπαδόπουλος της πιο  δραστήριος κοινωνικής ομάδας  της Αιμοδοσίας για το 2012 έδωσε τη Φλόγα στη 7η Δάδα για  το έβδομο  χρόνο που διανύει ο Σύλλογος που κρατούσε  η σχεδιάστρια της δάδας  κ. Μαρία  Κοκκινοπούλου  απόφοιτη του τμήματος Βιομηχανικού στη Σχεδιασμού  του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας . Έτσι οι δυο μαζί άναψαν το βωμό.

Ευχαριστούμε την περιφέρεια, Π.Ε. Κοζάνης για τη συνδιοργάνωση &τον Δήμο καθώς και όλους τους Συλλόγους, τα σχολεία και τους μεμονωμένους πολίτες που παρότι οι καιρικές συνθήκες ήταν άσχημες (έβρεχε σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης) δεν πτοήθηκαν και παρέμειναν μετά το άναμμα του βωμού να παρακολουθήσουν και το χορευτικό του Συλλόγου Κρητών νομού Κοζάνης.
ΕΝΑ ΠΟΛΥ Μεγάλο Ευχαριστώ όμως στην ΤΟΥΟΤΑ Γιαραμάζης Α.Ε. για την επί 3 χρόνια παραχώρηση αυτοκινήτου και κάλυψη των εξόδων της Λαμπαδηδρομίας.

Το Επιμελητήριο Π.Ε. Κοζάνης και το Εκθεσιακό Κέντρο Κοζάνης

Και σας καλούμε στο περίπτερο μας στην 28η Εμποροβιοτεχνική & Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας | 19-24 Σεπτεμβρίου
Την Τροχαία
Την Δημοτική Αστυνομία
Την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης , Παράρτημα Κοζάνης
Το ΕΚΑΒ  & όλους όσους συνέβαλαν για την επιτυχία αυτής της δράσης

Για το Δ.Σ.
Ο πρόεδρος
Τσαουσίδης Θεόδωρος

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.