Θάνος Μικρούτσικος και Υπόγεια Ρεύματα απόψε στο στέκι του Φιλοπρόοδου!



filoproodos avli mera875Ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος σε μια πορεία κορύφωσης των μουσικών εκδηλώσεων του φετινού καλοκαιριού σας προσκαλεί σε μια ξεχωριστή παράσταση που θα υποδεχθούμε και θα τιμήσουμε μαζί έναν άνθρωπο της τέχνης και του πολιτισμού τον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη Θάνο Μικρούτσικο.

Δίπλα του επί σκηνής παίρνουν θέση: Γρηγόρης Κλιούμης(κιθάρα-τραγούδι), ο Κώστας Παρίσης(κιθάρα-τραγούδι), ο Απόστολος Καλτσάς(ηλεκτρικό μπάσο), ο Τάσος Πέππας(τύμπανα).

Όλοι τους μέλη του γνωστού συγκροτήματος Υπόγεια Ρεύματα.

Θάνος Μικρούτσικος και Υπόγεια Ρεύματα συναντούν μαζί μας στην αυλή των ασμάτων και των θεαμάτων μεγάλους ποιητές( Β. Μαγιακόφσκι, Ν.Χικμέτ, Μπ. Μπρεχτ, Γιάννη Ρίτσο, Α.Αλκαίο,Μ. Ελευθερίου, Μ. Αναγνωστάκη, Ν. Καβαδία, Φρ. Βιγιόν, Κ. Τριπολίτη, Β. Μπίρμαν και άλλους)

Τη Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012, ώρα 9:30 το βράδι. Στην κερασιά από κάτω.

Για την επιτυχία της εκδήλωσης απευθύνουμε κάλεσμα στους Κοζανίτες και

Κοζανίτισες που βρίσκονται σε απόσταση ηχητικής επιρροής από το στέκι να απολαύσουν την εκδήλωση προσκαλώντας φίλους στις βεράντες των σπιτιών τους.

 

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΑΝΤΟΧΗ ΜΠΕΤΟΝ. Εμπόριο σκυροδέματος. 7ο χιλ. Κοζάνης –Πτολεμαϊδας
ΕΣΤΙΑ ΒΙΕΚΟ Α.Ε   3ης Σεπτεμβρίου 7
Παύλος Σαπαλίδης- Τεχνικό Γραφείο. Τσιτσελίκη 1
Ψαροταβέρνα ΠΕΛΑΓΟΣ. Μητροπολίτου Κωνσταντίου 1

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.