Πρόσληψη 40 ατόμων στο δήμο Εορδαίας για την κάλυψη εποχικών αναγκών



dimarxeio_eordaias234Στην πρόσληψη 40 ατόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (8 μήνες), προχωρά ο δήμος Εορδαίας για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα του Δήμου.

Ειδικότερα, ο δήμος Εορδαίας ανακοίνωσε την πρόσληψη 40 ατόμων στις ακόλουθες ειδικότητες:

Εννέα (9) θέσεις ΔΕ Οδηγών Απορριμματοφόρων & Φορτηγών Αυτοκινήτου (Με κάρτα ψηφιακού ταχογράφου)
Είκοσι οκτώ (28) θέσεις ΥΕ (υποχρεωτικής εκπαίδευσης) Εργατών –Εργατριών καθαριότητας
Μία (1) θέση ΔΕ Ηλεκτρολόγων εγκαταστάσεων
Μία (1) θέση ΔΕ Χειριστή Πολυμηχανήματος τύπου jcb
Μία (1) θέση ΔΕ Χειριστή καλαθοφόρου οχήματος

Σημειωτέον ότι οι υποψήφιοι θα πρέπει να κατέχουν τα προσόντα (δίπλωμα ή π.χ. ισχύουσα επαγγελματική άδεια οδήγησης Γ΄ κατηγορίας, και Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Ικανότητας (ΠΕΙ) για όσους απαιτείται). Για τις 28 θέσεις εργατών εργατριών καθαριότητας δεν απαιτούνται τυπικά προσόντα.

Οι υποψήφιοι όλων των ειδικοτήτων πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Η υποβολή αιτήσεων ξεκίνησε χθες Πέμπτη 5 Ιουλίου και η καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης αιτήσεων είναι την Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό έντυπο ΑΣΕΠ ΣΟΧ.2 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της αρμόδια υπηρεσίας του δήμου Εορδαίας, στην ακόλουθη διεύθυνση: 25ηε Μαρτίου 15, απευθύνοντάς την στο Γραφείο Προσωπικού υπόψιν κ. Πατσίκα Κώστα, Σουφερλή Δήμητρας και Αλεζίδου Πολυξένης (τηλ. επικοινωνίας: 2463350130, 2463350131).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

e-ptolemeos.gr

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.