Μετά την Κοζάνη και άλλες… 300.000 ευρώ από την Περιφέρεια για το Επισκοπείο της Φλώρινας – Από τον Τοπικό Πόρο τα χρήματα!



per_simmhtropoliths-eordaiasΜετά την πρόσφατη χρηματοδότηση του Επισκοπείου της Ιεράς Μητρόπολης Σερβίων και Κοζάνης, χθες το βράδυ, το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας αποφάσισε την οικονομική ενίσχυση και για την ανακαίνιση του Επισκοπείου της Μητρόπολης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας! Μάλιστα, με τις ψήφους μόνο της πλειοψηφίας και του κ. Γεωργακόπουλου από τη μείζονα αντιπολίτευση, θα δοθούν 300.000 ευρώ από τον Τοπικό Πόρο της Φλώρινας για την ολοκλήρωση του εν λόγω έργου, το οποίο βρίσκεται ήδη εν εξελίξει.

Να σημειωθεί πως στην έναρξη του χθεσινού Περιφερειακού Συμβουλίου βρέθηκε ο ίδιος ο μητροπολίτης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας Θεόκλητος, ο οποίος, μετά από πρωτοβουλία του περιφερειάρχη κάθισε δίπλα στη δική του θέση, στο προεδρείο. Και από εκεί ο μητροπολίτης…ευχαρίστησε προκαταβολικά για την οικονομική ενίσχυση τους περιφερειακούς συμβούλους, βέβαιος πως θα λάβουν τη σχετική απόφαση, και στη συνέχεια αναχώρησε για τη Φλώρινα αμέσως, χωρίς να παραστεί στη σχετική συζήτηση…

Το ρεπορτάζ από το kozanimedia.gr

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.