Σύλληψη πέντε ατόμων στην Πτολεμαΐδα για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων



astinomia jacket platiΧθες το μεσημέρι στην Πτολεμαΐδα, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης, συνέλαβαν πέντε ημεδαπούς (δύο 19χρονους, έναν 22χρονο, έναν 24χρονο και  έναν 26χρονο), για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων.

Ειδικότερα, ο 26χρονος και ο 24χρονος, που επέβαιναν  σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, αντιλαμβανόμενοι επικείμενο αστυνομικό έλεγχο πέταξαν από το παράθυρο  δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη. Στη συνέχεια και μετά από αστυνομική έρευνα που πραγματοποιήθηκε, προέκυψε ότι, αυτοί είχαν αγοράσει τα ναρκωτικά από 19χρονο που τα είχε προμηθευτεί νωρίτερα έναντι χρηματικού ποσού, από τους δύο άλλους συλληφθέντες.

Μετά από σωματικές έρευνες στους συλληφθέντες και νομότυπες κατ’ οίκον έρευνες στα σπίτια τους, συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

38,4 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης
ένα (1) μαχαίρι που εμπίπτει στις διατάξεις του νόμου περί όπλων
ένας (1) κάλυκας 9mm και
το χρηματικό ποσό των εξήντα  ευρώ (60€), ως προϊόν αγοραπωλησίας ναρκωτικών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.