Μυστική συνάντηση Σαμαρά – Τσίπρα!



tsipras_310_217_280_160Γράφει ο pitsirikos

Μυστική συνάντηση είχαν χτες το απόγευμα ο Αντώνης Σαμαράς και ο Αλέξης Τσίπρας. Οι δυο άνδρες συναντήθηκαν σε ξενοδοχείο στο Σούνιο και συζήτησαν για την στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσει η χώρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά, κυρίως, για τις αποκρατικοποιήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν επιδέχονται διάψευση, ο Αντώνης Σαμαράς και ο Αλέξης Τσίπρας συμφώνησαν πως το εθνικό συμφέρον επιβάλλει να ιδιωτικοποιηθούν αμέσως όλες οι δημόσιες υπηρεσίες και επιχειρήσεις.

Ο Αντώνης Σαμαράς ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα να μην αντιδράσει ο ΣΥΡΙΖΑ στις ιδιωτικοποιήσεις των δημόσιων επιχειρήσεων και ο Αλέξης Τσίπρας -αφού τον άκουσε με προσοχή- το δέχτηκε αμέσως.

Το σχέδιο του Αντώνη Σαμαρά είναι να πουληθούν τα πάντα -από ΔΕΗ μέχρι λιμάνια και αεροδρόμια- σε ξένους, να πάρει η χώρα τα χρήματα και να ορθοποδήσει, και, όταν γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, να τα κρατικοποιήσει αμέσως όλα, χωρίς να επιστρέψει τα χρήματα στους ξένους.

Με αυτό το ευφυές σχέδιο, η χώρα θα πάρει τα χρήματα από τις ιδιωτικοποιήσεις αλλά, παράλληλα, θα κρατήσει όλες τις δημόσιες επιχειρήσεις, τις δημόσιες υπηρεσίες και τα ακίνητα του Δημοσίου.

Σαμαράς και Τσίπρας διαφώνησαν μόνο στο πώς πρέπει να διατεθούν τα δισεκατομμύρια που θα εισπράξει η χώρα από τις ιδιωτικοποιήσεις.

Ο Αντώνης Σαμαράς πιστεύει πως πρέπει να κρατήσει το Κράτος τα χρήματα για μια κακή ώρα, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας πρότεινε να μοιραστούν τα χρήματα από τις ιδιωτικοποιήσεις στους Έλληνες πολίτες γιατί τον Δεκέμβριο του 2012 έρχεται το τέλος του κόσμου, οπότε δεν έχει νόημα να τα κρατάμε αλλά καλύτερα να τα φάμε και να τα πιούμε για να πάμε χορτάτοι και ευτυχισμένοι.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.