Η Μελίνα Κανά και η Λιζέτα Καλημέρη στην Aρδασσα στις 6 Αυγούστου



melina kana kai lizeta kalimeriΗ Μελίνα Κανά,  συναντά τη Λιζέτα Καλημέρη και μαζί ετοιμάζουν ένα πρόγραμμα μελωδικό και χορταστικό που θα περιλαμβάνει τραγούδια από όλη την πορεία τους στο ελληνικό τραγούδι αλλά και διασκευές σε αγαπημένα τους κομμάτια, στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων στην ¢ρδασσα Εορδαίας.

Οι πάντα προσεκτικές επιλογές που έκαναν και κάνουν στο ρεπερτόριο τους η Λιζέτα Καλημέρη και η Μελίνα Κανά εγγυώνται και μας προδιαθέτουν για μία ποιοτική παράσταση που θα αφήσει τα πιο όμορφα συναισθήματα. Τραγούδια όπως τα Μεταξωτά, Βάλε Κρασί, Αερικό, Μιλώ για Σενα, Hτανε Αέρας, Σαν Καταιγίδα, Σαλώμη, Πνοή του Ανέμου θα αναμιχθούν με παλιά αγαπημένα λαϊκά κομμάτια αλλά και με εκπλήξεις.

Οι δύο κυρίες θα μας μαγέψουν με τις μελωδίες και τις φωνές τους και θα μας εκπλήξουν με τον αυτοσχεδιασμό και το ταίριασμα τους.  Η μοναδική τους χημεία επιτρέπει στις χαρισματικές ερμηνεύτριες να προσαρμόσουν το ρεπερτόριο τους αντλώντας από την διάθεση της στιγμής και τελικά να χαρίσουν σε όσους τις απολαύσουν από κοντά, μία αξέχαστη, γεμάτη και απολαυστική βραδιά.

Επί σκηνής θα τις συντροφεύουν τέσσερις κορυφαίοι μουσικοί, οι Νίκος Μέρμηγκας στο μπουζούκι και το λαούτο, Βαγγέλης Κονταράτος στις κιθάρες, Θοδωρής Παπαστάθης στα τύμπανα και Μιχάλης Καλκάνης στο μπάσο.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων:

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012
21.00 Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών

Σάββατο 4 Αυγούστου 2012
11.00 Αιμοδοσία στο Κτίριο του Συλλόγου μας
12.00 Ποδηλατοδρομία
14.00 Παραδοσιακό Γεύμα στο Κτίριο του Συλλόγου

Κυριακή 5 Αυγούστου 2012
19.30 Πανηγυρικός Εσπερινός – Περιφορά Εικόνας
Ιερός Ναός Μεταμορφώσεως του Σωτήρος
22.00 Ποντιακή Βραδιά στον αύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Aρδασσας
Με τον Θεόφιλο Πουταχίδη, την Πέλα Νικολαϊδη και  τον Μπάμπη Κεμανατζίδη

Δεύτερα 6 Αυγούστου 2012
7.30 Πανηγυρική Θεία Λειτουργία
Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φλωρίνης Πρεσπών και Εορδαίας κ.κ. Θεοκλήτου. Ιερός Ναός Μεταμορφώσεως του Σωτήρος
21.30 Μουσική Συναυλία
Με τις ερμηνεύτριες Μελίνα Κανά και Λιζέτα Καλημέρη

Κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων θα λειτουργεί έκθεση φωτογραφίας στο κτίριο του συλλόγου μας από το αρχειακό υλικό του κ. Αντωνιάδη Γεώργιου.

Ο Χρόνος

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.