H πρόκληση των Πολωνών και η απάντηση των Ελλήνων



ethniki_elladas_panigirizoun546Αποστομωτική ήταν η απάντηση των Ελλήνων διεθνών σε συνέντευξη τύπου όταν Πολωνός δημοσιογράφος ρώτησε προκλητικά «Οι Πολωνοί φίλαθλοι θεωρούν πως η Ελλάδα είναι η πιο βαρετή ομάδα του τουρνουά….»

Στη  συνεύντευξη τύπου συμμετείχαν ο Κ. Παπαδόπουλος και ο Σ. Μαλεζάς. Την απάντηση έδωσε ο αμυντικός της Σάλκε «Εμείς βρισκόμαστε συνεχώς στις μεγάλες διοργανώσεις. Ας δούμε λοιπόν τι μπορούν να κάνουν αυτοί και μετά τα λέμε.». Ο Στέλιος Μαλεζάς με τη σειρά του έδωσε τον τόνο σημειώνοντας «Το πιο σημαντικό είναι να κερδίζεις. Αν για κάποιους φαίνεται βαρετό ή άσχημο, εμένα δεν με νοιάζει καθόλου. Θέλω μόνο να κερδίζω».

Πάντως οι δύο ποδοσφαιριστές τήρησαν το fair play και στις δηλώσεις και δεν θέλησαν να δώσουν συνέχεια στην κόντρα που μόλις ξεκινούσε. Μάλιστα είπαν και δύο καλά λόγια για την αντίπαλο της Εθνικής μας στην πρεμιέρα του Euro 2012.

prionokordela.gr

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.