Do it like Kouvelis!



Dimar-logo2342Το αποτέλεσμα των εκλογών μου έκανε καλό. Η απόφαση των Ελλήνων πολιτών να φέρουν στην εξουσία τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ με απελευθέρωσε από τις ενοχές, και η ψήφος εμπιστοσύνης του Φώτη Κουβέλη στη νέα κυβέρνηση μου έλυσε τα χέρια και δεν έχω κανένα συνειδησιακό πρόβλημα.

Οι Έλληνες ψήφισαν. Μπορεί να υπάρχουν θύματα της χρεοκοπίας, αυτοκτονίες, άστεγοι, ζητιάνοι -και άλλοι συνάνθρωποί μας που δεν τα καταφέρνουν να επιβιώσουν-, μπορεί οι φασίστες να κάνουν πάρτι εντός και εκτός Βουλής, αλλά το μήνυμα που έστειλαν οι Έλληνες με την ψήφο τους ήταν ξεκάθαρο: Κοίτα την πάρτη σου.

Προσωπικά, με συμφέρει πάρα πολύ η ψήφος εμπιστοσύνης της ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, αν και δεν ήταν απαραίτητη για να κάνουν κυβέρνηση.

Εδώ στηρίζει την κυβέρνηση ο Κουβέλης. Μιλάμε για αριστερό. Με αποδείξεις. Σεβάσμια μορφή. Το λένε όλοι. Δεν είμαι εγώ, είναι ο Κουβέλης. Τόσα χρόνια αγώνες στο ΚΚΕ εσωτερικού, στην ΕΑΡ, στον Συνασπισμό, στον ΣΥΡΙΖΑ, και θα τον αμφισβητήσω εγώ;

Άρα, αφού στηρίζει η Αριστερά την κυβέρνηση που οι πολίτες ψήφισαν, τι να κάνω κι εγώ; Να πάω στο Σύνταγμα να διαδηλώσω; Μόνος μου; Σαν τον τρελό με το χαρτόνι που στέκεται στο Σύνταγμα και περιμένει τη Δευτέρα Παρουσία;

Όχι, θα πάω για μπάνια.

Άλλωστε, τώρα έχω και άλλοθι.

Ευχαριστώ, κύριε Κουβέλη.

Καλό καλοκαίρι!

Γράφει ο pitsirikos

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.