33 συμμετοχές στο 16ο Ράλλυ Σπριντ Κοζάνης!



16rally_kozanis65433 συμμετοχές συγκέντρωσε ο δεύτερος αγώνας του Κυπέλλου Ράλλυ Βορείου Ελλάδας που διοργανώνει ο Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης με την υποστήριξη της «Κοινωνίας των πολιτών του Βελβεντού» και του Εμπορικού Συλλόγου Βελβεντού. Η ανηφορική διαδρομή των 12 χλμ που ξεκινά από το Βελβεντό θα συγκεντρώσει για άλλη μια φορά τους καλύτερους οδηγούς της Βορείου Ελλάδας και όχι μόνο. Ο τεχνικός έλεγχος των αγωνιστικών αυτοκινήτων θα γίνει το Σάββατο 9 Ιουνίου στην Κεντρική Πλατεία του Βελβενδού, από τις 16:00μμ – 19:00μμ.

Η εκκίνηση θα δοθεί την Κυριακή 10 Ιουνίου στις 11:00πμ.

Οι θεατές θα πρέπει να γνωρίζουν ότι ο δρόμος θα κλείσει την Κυριακή 5 Ιουνίου στις 10:00πμ, μία ώρα πριν ξεκινήσει ο αγώνας και θα ανοίξει αφού τελειώσει και το δεύτερο σκέλος. Κλειστή θα είναι το πρωί της Κυριακής και η οδός δίπλα από το Στάδιο Βελβεντού όπου και γίνεται η εγκατάσταση των σέρβις των αγωνιστικών ομάδων την ώρα του αγώνα.

Στις συμμετοχές ξεχωρίζουμε τον περυσινό νικητή του αγώνα, Μπατσάρα με Mitsubishi Lancer Evo3 που συναγωνίζεται τους Σταφυλοπάτη με Opel Astra OPC και Τζαμπάζη με Mitsubishi Lancer Evo10.

Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει η κατηγορία αυτοκινήτων με κυβισμό δύο λίτρων με 12 αυτοκίνητα όπου θα δούμε τον Πρωταθλητή Βορείου Ελλάδας 2012, Κωνσταντινίδη με Citroen ZX KitCar, το εντυπωσιακό Ford Escort του Μπαλντούνη, τον Παυλίδη με το πιο νέο και εξελιγμένο αγωνιστικό αυτοκίνητο της ημέρας, ένα Citroen DS3 R3T καθώς και τη συμμετοχή έκπληξη του Κυριανιτάκη με VW Golf II από την Κρήτη. Στην κατηγορία εμφανίζονται με διαφορετικά αυτοκίνητα οι έμπειρος Μίχος με το παλιό γνωστό Seat Ibiza και ο εκρηκτικός Καραβασίλης που ετοιμάζει ένα Honda Civic Type-R.

Ο μεγαλύτερος ανταγωνισμός αναμένεται στην κατηγορία των 1600 κ.ε. με 12 συμμετοχές. Θα δούμε νικητές της κατηγορίας σε προηγούμενες χρονιές όπως οι Σανιδάς και Σωτηρίου με Peugeot 106 και ο Γιάννος με το πολύ δυνατό Honda Civic. Και εδώ έχουμε συμμετοχή έκπληξη, του Τσιούρη που έχει διακρίσεις σε αγώνες αναβάσεων και συμμετέχει για να δοκιμάσει την εξέλιξη του αυτοκινήτου. Νέο αυτοκίνητο φέτος και για τον Κωνσταντίνου με Citroen ZX, με μοτέρ 1600 κε που επίσης εξελίσσει.

Στα 1400 κ.ε. κυριαρχούν οι τοπικές συμμετοχές με τον περυσινό νικητή Μαυρίδη με Daihatsu Charade να αντιμετωπίζει για άλλη μια φορά τους Μάστορα με Peugeot 106 και Γεωργάκα με Mini Cooper.

Στον αγώνα συμμετέχουν όπως κάθε χρόνο και πληρώματα από το Βελβεντό και συγκεκριμένα οι Σιώμος με Toytota Yaris και Δημούλας με VW Golf.

Ραντεβού στο βουνό λοιπόν, σε μια ημέρα που προβλέπεται ηλιόλουστη.

Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης
Βεροίας 16, 50100 Κοζάνη
Τηλ/Fax 24610-36742
http://www.smakracing.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.