Μπαράζ ανανεώσεων στον Μακεδονικό Κοζάνης



gipedo_kozanis_high9879Έντεκα παίκτες του Μακεδονικού Κοζάνης έχουν συμφωνήσει να παραμείνουν και τη νέα σεζόν στην ομάδα.

Πρόκειται για τους Γιώργο Νικολάου, Δημήτρη Βαρυτιμίδη, Μίμη Κουτσώνα, Κώστα και Γρηγόρη Αντωνόπουλο, Λουκά Κατσίκα, Στέλιο Τράτσκα, Μάρκο Πηγαδά, Λεωνίδα Ζαχαριάδη, Νίκος Λαμπίρη και Μίμη Παπαδόπουλο.

Ακόμη, αναμένονται οι απαντήσεις των Σακαλή, Κουτούλα, Σαββούδη και Κουμπούρα, με τους οποίους έχει γίνει μια πρώτη συζήτηση, ενώ προς ανανέωση του συμβολαίου του οδεύει και ο Σταύρος Τζούτζας.

Όσον αφορά τους Σταφυλίδη, Ευθυμιάδη και Καλημέρη, όλα θα εξαρτηθούν από τη σχολή και την πόλη που θα περάσουν μετά τις πανελλαδικές εξετάσεις που έδωσαν, ενώ αναμένεται να γίνει όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια και προώθηση παικτών από την Κοζάνη 2004.

Οι 17χρονοι ποδοσφαιριστές που θα ανεβούν στη μεγάλη ομάδα είναι οι Ηλίας Κρικέλης (τερματοφύλακας), Νίκος Γκουλιαβέρας, Νίκος Νούσιας (αμυντικοί), Γιώργος Κυπίρτογλου (αμυντικό χαφ), Χάρης Ζιαζιάς, Κώστας Ευαγγελόπουλος (επιθετικοί).

Στα αξιοσημείωτα, ότι επιστρέφει στην ομάδα ο Θωμάς Αργυρόπουλος μετά τη στράτευσή του και αναλαμβάνει θέση σε τμήμα της Ακαδημίας καθώς είναι γυμναστής.

onsports.gr

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.