Συγχαρητήρια επιστολή του Δημάρχου Κοζάνης στους εκλεγέντες βουλευτές της Π.Ε. Κοζάνης



dimarxeio_koz345345Με την ευκαιρία της σημερινής σας ορκωμοσίας, σας συγχαίρω για την εκλογή σας στο Βουλευτικό αξίωμα και εύχομαι καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνετε.

Η οικονομική κρίση των τελευταίων ετών, η ανεργία, η αποσάθρωση του κοινωνικού ιστού, τα αυξημένα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σε εθνικό και σε τοπικό επίπεδο αποτελούν τις νέες προκλήσεις που  όλοι έχουμε μπροστά μας.

Αυτό δημιουργεί τόσο σ’ εσάς τους εκπροσώπους μας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο όσο και σε μας που υπηρετούμε το θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αυξημένες υποχρεώσεις.

Έχουμε την ευθύνη να εντείνουμε  την κοινή προσπάθεια αφού το μόνο που έχουμε απέναντί μας είναι τα μεγάλα προβλήματα της χώρας και της περιοχής μας με γνώμονα το καλό της πατρίδας μας και των πολιτών της.

Με την πεποίθηση και την ελπίδα ότι από σήμερα κιόλας θα βρεθούμε  αλληλέγγυοι σ ’αυτή την κοινή προσπάθεια θα είμαι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε συνεργασία.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.