Σοκ: Ξυλοδαρμός στον αέρα του Κασιδιάρη στη Λιάνα Κανέλλη!



kasidiaris_kaneli_papadakis8765Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη πριν από λίγο, ανάμεσα στη Λιάνα Κανέλλη και τον Ηλία Κασιδιάρη!

Οι δύο συνομιλητές, οι οποίοι ήταν καλεσμένοι του δημοσιογράφου ενόψει εκλογών άρχισαν να αναλύουν τις απόψεις τους για διάφορα κοινωνικά θέματα. Όμως η κουβέντα άρχισε να φουντώνει ανάμεσά τους και οι τόνοι να ανεβαίνουν. Τόσο που τόσο η Λιάνα Κανέλλη όσο και ο Ηλίας Κασιδιάρης άρχισαν να βγαίνουν εκτός εαυτού. Το αποτέλεσμα; Ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής στην περιφέρεια Αττικής τινάχτηκε από τη θέση του και αφού έριξε ένα ποτήρι νερό στην υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου, επιτέθηκε στη Λιάνα Κανέλλη η οποία φυσικά δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια ούτε σε θέση άμυνας. Τινάχτηκε και εκείνη από τη θέση της, έτοιμη για σύρραξη. Εκείνη τη στιγμή και ενώ στο στούντιο επικρατούσε ένα χάος, η εκπομπή διακόπηκε προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

gossip-tv.gr

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.