Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης την Κυριακή στην Κοζάνη



psomiadis_sto_tilefono98Στην Κοζάνη θα βρεθεί αύριο Κυριακή ο  Παναγιώτης Ψωμιάδης, ως συντονιστής του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας στην Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας. Στα πλαίσια της επίσκεψής του ο κ. Ψωμιάδης θα επισκεφθεί την Π.Ε. Κοζά;νης, αλλά και τον Δήμο Εορδαίας, όπου και θα έχει συνάντηση με στελέχη, ενώ το βράδυ θα έχει σχετική σύσκεψη στην Κοζάνη με στελέχη του κόμματος.

Χαρακτηριστικά, το πρόγραμμα της επίσκεψης του Παναγιώτη Ψωμιάδη σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα, όπως ανακοινώθηκε από τη ΝΟΔΕ Κοζάνης, έχει ως εξής:

Την Κυριακή 10 Ιουνίου 2012 , ο Συντονιστής Δυτικής Μακεδονίας της Νέας Δημοκρατίας κ. θα επισκεφτεί την  Περιφερειακή Ενότητα  Κοζάνης .

Στις 17:00 θα  βρίσκεται στο Δημαρχείο  Εορδαίας , όπου θα έχει συνάντηση Στελεχών του Δήμου Εορδαίας , στη συνέχεια  θα επισκεφτεί το περίπτερο της Νέας Δημοκρατίας στην πλατεία της Πτολεμαίδας .

Στις 19:45 θα  παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε.  Κοζάνης , θα συσκεφτεί  με Στελέχη του κόμματος και θα ακολουθήσει βόλτα στην πλατεία Κοζάνης .

Πρωινός Λόγος

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.