Με μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε το Παννελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross στα Πετρανά – Δείτε το βίντεο



motokros_2012kozΟ 4ος γύρος του Πανελλήνιου πρωταθλήματος motocross της Αθλητικής ΜΟΤΟΕ, διεξήχθη την Κυριακή 10 Ιουνίου 2012,  στην πρόσφατα ανανεωμένη δημοτική πίστα των Πετρανών, με διοργανωτή τον Όμιλο Δικυκλιστών Κοζάνης και την  υποστήριξη του Δήμου Κοζάνης.

Εκατό αθλητές αγωνίστηκαν σε δύσκολες συνθήκες, με αρκετά υψηλές θερμοκρασίες, στις έξι κατηγορίες του πρωταθλήματος, προσφέροντας ένα απαράμιλλο θέαμα, στους λάτρεις του motocross,  που είχαν την  ευκαιρία να τους απολαύσουν.

Νικητής της μεγαλύτερης κατηγορίας του αγώνα, MX1/250, ο Παναγιώτης Κουζής, ο οποίος κέρδισε ξεκάθαρα την πρώτη θέση στον αγώνα, χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία, διατηρώντας το προβάδισμα στο μεγαλύτερό του  μέρος.

Την παράσταση έκλεψαν οι αγωνιζόμενοι στις κατηγορίες mini και Junior, αθλητές 8 έως 15 ετών, που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα με πολύ διάθεση και αγάπη για το σπορ.

Δείτε το βίντεο:

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.