Ηλικιωμένος πυροβόλησε και τραυμάτισε αδέσποτο σκύλο στη Μεσιανή Κοζάνης!



adespota_kozanis234terhgeht5Ηλικιωμένος άντρας επ’ ονόματι Χ.Π., κάτοικος Μεσιανής Κοζάνης, πυροβόλησε και τραυμάτισε αδέσποτο σκύλο, τον οποίο φρόντιζαν και τάιζαν ζωόφιλοι.

Το περιστατικό έλαβε χώρα μέρα μεσημέρι, σε κατοικημένη περιοχή στο χωριό Μεσιανή, προ 10 ημερών, με σκοπό από τη μεριά του Χ.Π. τη δολοφονία του ζώου, μπροστά στα μάτια ανήλικων παιδιών, τα οποία τον παρακαλούσαν κλαίγοντας να μην πυροβολήσει.

Το Σωματείο μας αμέσως μόλις ενημερώθηκε, έσπευσε στο σημείο όπου έλαβε χώρα το περιστατικό, και το σκυλί μεταφέρθηκε στον κτηνίατρο και βρίσκεται πλέον σε ασφαλές μέρος.

Δεν υπήρχε κανένας λόγος που ο ηλικιωμένος υπάνθρωπος αντέδρασε κατ’ αυτό τον τρόπο, καθώς ο συγκεκριμένος σκύλος δεν αποτέλεσε ποτέ απειλή για κανέναν, ούτε προς ανθρώπους ούτε προς άλλα ζώα.

Κατόπιν αναφορών των συγχωριανών του προς το Σωματείο μας, ο συγκεκριμένος υπάνθρωπος είναι γνωστός στην ευρύτερη περιοχή για τον «αλλοπρόσαλλο» χαρακτήρα του και τις «ιδιαιτερότητές του» (???!!!).

Αποτελεί κίνδυνο όχι μόνο για τα ανυπεράσπιστα ζώα, αλλά πρώτιστα για τους ανθρώπους, διότι χαρακτήρες σαν κι αυτόν είναι αδίστακτοι σε ο,τιδήποτε τους ….. «ενοχλεί» !!

Ως ζωόφιλοι, ως γονείς, ως Σωματείο αλλά πάνω απ’ όλα ως ΑΝΘΡΩΠΟΙ,

ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ την πράξη αυτή και, ως Σωματείο, θα προβούμε σε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου να τιμωρηθεί ο δράστης.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ του Σωματείου «ΑΓΓΙΖΩΟ»

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.