«ΔΙΑΤΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡ’» από τον Μορφωτικό Ποντιακό Σύλλογο Αγ. Δημητρίου-Ρυακίου



diatros_metozor8765Πρεμιέρα την Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2012 και ώρα 21.00 μ.μ. στο κινηματοθέατρο Ολύμπιον και τη Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012 στο Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαϊδας και ώρα 21.οο μ.μ. κάνει η θεατρική παράσταση «ΔΙΑΤΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡ’», την οποία ανεβάζει ο Μορφωτικός Ποντιακός Σύλλογος Αγίου Δημητρίου-Ρυακίου.

«Ο Διατρός με το ζορ’» είναι διασκευή στα ποντιακά του γνωστού έργου του Μολιέρου «Γιατρός με το στανιό» από τον εξαίρετο κ. Ζουρουφίδη Κώστα. Μια προσεγμένη δουλειά με την οποία έχει καταφέρει να αναδείξει όλα εκείνα τα στοιχεία του έργου που το έχουν κάνει διαχρονικό.

Τη σκηνοθεσία του έργου έχει αναλάβει ο κ. Γιώτης Βασιλειάδης, γνωστός για τις ικανότητές του, τον επαγγελματισμό του και την αγάπη με την οποία περιβάλλει τις δουλειές του. Αν σ’ όλα αυτά προσθέσουμε το μεράκι των ηθοποιών μας, οι οποίοι ανιδιοτελώς και από αγάπη γι’ αυτό που κάνουν αποδέχθηκαν την πρόκληση να συμμετάσχουν σ’ αυτό το εγχείρημα, τότε είμαστε σίγουροι ότι όσοι βρεθούν στο Ολύμπιον στην Κοζάνη την Παρασκευή και τη Δευτέρα στο Πνευματικό Κέντρο της Πτολεμαϊδας θα απολαύσουν μια εκπληκτική θεατρική παράσταση και θα γελάσουν με την καρδιά τους.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.