Βίντεο σοκ: Χρεοκοπημένος επιχειρηματίας αυτοκτονεί μπροστά στους δικαστές



suicidei87687O 53χρονος επιχειρηματίας Μάικλ Μαρίν κρίθηκε ένοχος από το δικαστήριο του Phoenix και αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του μπροστά στα έκπληκτα μάτια των συγγενών του και των δικαστών που έλαβαν την καταδικαστική απόφαση.

Στις 5 Ιουλίου του 2009 η υπερπολυτελής έπαυλή του επιχειρηματία έγινε στάχτη και εκείνος σώθηκε από θαύμα καταφέρνοντας, όπως ο ίδιος είπε, να βγει από το φλεγόμενο σπίτι κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, χρησιμοποιώντας μια σχοινένια σκάλα που υπήρχε στον δεύτερο όροφο και φορώντας στολή καταδύσεων.

Αντί να αποζημιωθεί για την καταστροφή της έπαυλης του όμως, κατατέθηκε εναντίον του μήνυση για εμπρησμό από την ασφαλιστική εταιρεία που θα τον αποζημίωνε.

Τρία χρόνια αργότερα, το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για τον εμπρησμό της έπαυλης των 3.500.000 ευρώ με κίνητρο τα χρήματα του ασφαλιστηρίου. Με την ολοκληρωτική καταστροφή του ακινήτου επίσης, γλίτωνε την καταβολή της υποθήκης. Η ποινή για τον πρώην επιχειρηματία της Wall Street ήταν 16 χρόνια φυλάκισης.

Να σημειωθεί ότι ο επιχειρηματίας ήταν ιδιαίτερα εύρωστος μέχρι την καταστροφή της οικίας του, ενώ στην κατοχή του είχε αυθεντικούς πίνακες του Πικάσο καθώς και πολλά άλλα τιμαλφή, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Huffington Post.

Στο άκουσμα της καταδικαστικής απόφασης, ο Μάικλ Μαρίν έκρυψε για λίγο το πρόσωπό του, έβαλε ένα χάπι στο στόμα του και το κατάπιε πίνοντας από ένα πλαστικό μπουκάλι που είχε μαζί του. Οι κάμερες κατέγραψαν το περιστατικό λεπτό προς λεπτό.

Ο επιχειρηματίας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του Phoenix όπου λίγο αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Το δημοσίευμα κλείνει αναφέροντας ότι οι αυτοκτονίες για οικονομικούς λόγους είναι πλέον συχνό φαινόμενο στις ΗΠΑ, όπως επίσης και σε ευρωπαϊκά κράτη όπως η Ιταλία και η Ελλάδα.

news247

 


Άντρας αυτοκτονεί μπροστά στους δικαστές του από amnesiac_chris

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.