Ψήψισε για πρώτη φορά…. και έγινε βουλευτής. Ποιος είναι;;;



vaggelis_diamantopoulos_kastoria_siriza98«Πρέπει να σας πω ότι ήταν η πρώτη φορά που ψήφιζα στη ζωή μου!».Σε ποιόν βουλευτή ανήκει αυτή η φράση;;;

Στο βουλευτή Καστοριάς με το ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλης Διαμαντόπουλο.(φώτο)

Ο νέος βουλευτής Καστοριάς παραχώρησε συνέντευξη στο sport2310.gr και αποκάλυψε ότι για πρώτη φορά ψήφισε σε εκλογές ενώ μίλησε και για την μεγάλη του αγάπη τον Άρη Θεσ/νίκης.

Ο 32χρονος βουλευτής (εκλέχθηκε με τον ΣΥΡΙΖΑ) είναι γνωστός στην κοινωνία της Καστοριάς (και όχι μόνο…) για τα κιτρινόμαυρα αισθήματά του, ενώ ο ίδιος στο βιογραφικό του έχει σε περίοπτη θέση την ιδιότητά του να είναι ενεργό μέλος του συνδέσμου φίλων Άρη Καστοριάς! «Δεν χρησιμοποίησα αυτήν την ιδιότητά μου για να βγω βουλευτής. Αντίθετα, το ανέφερα στο βιογραφικό μου γιατί είμαι υπερήφανος που είμαι Άρης και δεν κρύβομαι γι αυτήν μου την αγάπη» όπως έσπευσε να διευκρινίσει.

Συγχαρητήρια για την εκλογή σας…

«Ευχαριστώ, αλλά ας αφήσουμε τον πληθυντικό. Ο κόσμος της Καστοριάς με τίμησε με την ψήφο μου και τον ευχαριστώ».

Είναι γεγονός ότι ανήκετε ενεργά στον σύνδεσμο του Άρη;

«Και βέβαια. Είμαι ιδρυτικό μέλος του συνδέσμου στο Άργος Ορεστικό, ενεργό μέλος του Super 3 Καστοριάς, έχω συμμετοχή, όταν εργαζόμουν στην Αθήνα, και στο Athens Club, παίρνω το διαρκείας μου κάθε χρόνο και…»

… Είσαι μέλος της Λέσχης, της ΚΜΑ;

«Θέλει και ρώτημα; Είμαι μέλος με αριθμό μητρώου 691. Συμμετέχω ενεργά και δίνω τη δική μου μάχη για τον Άρη. Από την κερκίδα, εκεί όπου ο κόσμος του Άρη έχει δώσει το δικό του αγώνα με μεγάλη συνέπεια και θυσίες».

Θα έχεις την ευκαιρία να βοηθήσεις τον Άρη περισσότερο τώρα. Θα έδινες π.χ. τον πρώτο σου μισθό για τον σύλλογο;

«Κατ’ αρχήν δεν θέλω να λαϊκίσω, όπως κάνουν διάφοροι σε τέτοιες περιπτώσεις. Στον ΣΥΡΙΖΑ, το 80% του μισθού ενός βουλευτή πηγαίνει στο κόμμα. Θα ήταν εύκολο, λοιπόν, να πω κάτι για τις εντυπώσεις. Εδώ μιλάμε με πράξεις. Κάθε μήνα βάζω και γω το χέρι στην τσέπη για να συντηρηθεί ο σύνδεσμος. Όπως κάνουν και άλλοι. Μαζί μας είναι π.χ. ο αντιδήμαρχος Καστοριάς Δημήτρης Καπρής. Η υλική βοήθεια και στον σύλλογο με διαρκείας κτλ είναι δεδομένη. Δεν χρειάζεται να λέμε πολλά λόγια γι αυτό. Σίγουρα τώρα από τη Βουλή θα προσπαθήσω να βοηθήσω όσο μπορώ την ελληνική κοινωνία, αλλά και την αγαπημένη μου οικογένεια που είναι ο Άρης».

Από την κερκίδα στη Βουλή… Πώς έγινε αυτό;

«Πρέπει να σας πω ότι ήταν η πρώτη φορά που ψήφιζα στη ζωή μου! Απείχα απο τις εκλογικές διαδικασίες για δικούς μου λόγους, αλλά τα πράγματα στην κοινωνία μας έχουν αλλάξει. Έχουν γίνει πολλά. Ένιωσα την ανάγκη να δώσω την δική μου μάχη με τις όποιες δυνάμεις μου για να σταματήσει ο κατήφορος. Να πούμε όλοι μας, μαζί και εγώ και ένα κοινοβουλευτικό ‘όχι’ σε αυτά που γίνονται σε βάρος μας, σε βάρος όλων των Ελλήνων».

Δηλώνεις μαχητής της κερκίδας;

«Ναι. Στην κερκίδα έχω δώσει πολλές μάχες. Από την Θεσσαλονίκη, την Αθήνα, μέχρι και την Κρήτη. Μέσα στη βροχή, κάτω από αντίξοες συνθήκες, με όλες τις συνθήκες. Όλα για την αγάπη μας για τον Άρη».

Γνωρίζεις φυσικά τις δύσκολες στιγμές που περνάει ο Άρης. Για την προσπάθεια που γίνεται. Τι έχεις να πεις;

«Χρειάζεται άμεσα λύση για να σωθεί ο σύλλογος. Απαιτείται οξυγόνο. Ο λαός του Άρη έχει ανταποκριθεί άπειρες φορές. Το ξέρουν όλοι. Δυστυχώς έχει προδοθεί πάρα πολλές. Ναι, πρέπει να βάλει πλάτη και αυτή τη φορά, θα βάλει είμαι σίγουρος, αλλά πρέπει να του πουν αλήθειες και να ριχθεί φως σε όλα. Αλήθειες και φως».

Ευχαριστούμε για τη συνομιλία…

«Εγώ ευχαριστώ. Χαιρετισμούς σε όλους τους Αρειανούς. Θα τα πούμε από κοντά σύντομα».

από το καλό site της Καστοριάς mpetskas.gr

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.