Συνελήφθη 20χρονος που εκβίαζε 16χρονο στην Κοζάνη!



xeiropedes_xeria_zoom876Με την κατηγορία του εκβιασμού ανηλίκου, συνελήφθη προχτές στην Κοζάνη ένας ενήλικας νεαρός.

Η σύλληψη του 20χρονου έγινε επ’ αυτοφώρω τη στιγμή που εκβίαζε έναν 16χρονο για να του δώσει χρήματα. Η υπόθεση σχετίζεται με σειρά κλοπών που είχαν διαπράξει ο 16χρονος και ένας ακόμη ανήλικος 17 ετών. Οι δύο νέοι έκλεβαν ρούχα από διάφορα καταστήματα της Πτολεμαΐδας, τα οποία τα φύλαγαν σε γκαράζ που είχαν νοικιάσει ειδικά γι’ αυτό το σκοπό, ενώ στη συνέχεια τα «σκότωναν» προωθώντας τα κλοπιμαία σε «κλεπταποδόχο» που διατηρεί κατάστημα ενδυμάτων στην Κοζάνη. Η παράνομη δράση των δύο ανηλίκων σταμάτησε μόνο με τη σύλληψή τους.

Στη συνέχεια όμως ο 16χρονος κλέφτης φέρεται να εκβιαζόταν από έναν εκ των καταστηματαρχών, ο οποίος του ζητούσε συνεχώς χρήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, του έχει αποσπάσει 8 – 9 λίρες, τις οποίες ο νεαρός έπαιρνε από τους γονείς του. Όμως ο εκβιαζόμενος νεαρός δεν άντεξε στον συνεχή εκβιασμό και επειδή δεν είχε άλλα χρήματα να δώσει, κατήγγειλε το περιστατικό στις αστυνομικές αρχές στην Κοζάνη. Προχτές ένας 20χρονος που ήταν απεσταλμένος του καταστηματάρχη, ζήτησε κι’ άλλα χρήματα από τον 16χρονο, αλλά επενέβησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης και τον συνέλαβαν. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Κοζάνης.

e-ptolemeos.gr

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.