Στην τελική ευθεία για τις εκλογές-«Φωτιά» στα κομματικά επιτελεία!



ekloges_kalpi1_310_215_280_160Στην τελική της ευθεία εισέρχεται, πλέον, η προεκλογική εκστρατεία των κομμάτων για την εκλογική αναμέτρηση της 17ης Ιουνίου και, όπως είναι φυσικό, τα τοπικά κομματικά επιτελεία έχουν τεθεί σε συναγερμό. Η οριστικοποίηση των υποψηφίων βουλευτών με λίστα έκλεισε και τις λίγες, τελευταίες εκκρεμότητες και, πλέον, οι συσκέψεις διαδέχονται η μια την άλλη.

Στη ΝΟΔΕ Κοζάνης σειρά είχε το απόγευμα της Πέμπτης συνάντηση στελεχών στην πόλη της Πτολεμαϊδας, ενώ στον ΣΥΡΙΖΑ στόχος είναι η κινητοποίηση και των νέων φίλων και ψηφοφόρων του κόμματος. Τέλος, στο ΠΑΣΟΚ, με σχετική ανακοίνωση της Ν.Ε. Κοζάνης, στοχεύουν σε δημόσιες εκδηλώσεις διαλόγου σε Δήμους της περιοχής, αλλά και μέσα από τους τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς.

ΝΟΔΕ Κοζάνης: Πλήρης ενεργοποίηση του κομματικού μηχανισμού της Ν.Δ. -Συνεχίζονται οι συναντήσεις – ενημερώσεις

«Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι συσκέψεις των οργανώσεων/οργάνων και στελεχών της Νέας Δημοκρατίας προσδοκώντας την καλύτερη δυνατή προετοιμασία του προεκλογικού αγώνα και την επίτευξη του στόχου που δεν είναι άλλος από τη νίκη του κόμματος της Ν.Δ στις επικείμενες εκλογές.

Σε συνέχεια των επαφών/συναντήσεων/διεργασιών πραγματοποιήθηκε μία ακόμα διαδικασία στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε Κοζάνης με το Συντονιστικό , αυτή τη φορά με τον Σύλλογο Πτυχιούχων Μηχανικών της ΔΕΗ που πρόσκεινται στην παράταξη.

Για μία ακόμα φορά, στο πλαίσιο της συνάντησης, μπήκανε οι βάσεις και ο σχεδιασμός που διέπουν τον προγραμματισμό/σχεδιασμό του κόμματος για την αρτιότερη διεξαγωγή του προεκλογικού αγώνα και την ενεργοποίηση όλων των μηχανισμών που θα οδηγήσουν στο νικηφόρο αποτέλεσμα.

Στην πόλη της Πτολεμαΐδας πραγματοποιήθηκε διευρυμένη  σύσκεψη της Δημοτικής Οργάνωσης Εορδαίας με την αθρόα συμμετοχή στελεχών από ολόκληρη την Περιφερειακή Ενότητα της Κοζάνης με την παρουσία του Συντονιστή Δυτική Μακεδονίας Γκούπα Φώτη του Αναπληρωτή Συντονιστή και Υπεύθυνο για το Δήμο Εορδαίας  Παπαδόπουλο  Γεώργιο , τον Πρόεδρο της ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης  και  τον Πρόεδρο της Τοπικής Οργάνωσης Πτολεμαίδας  Τσακυργιαννίδη Στράτο .

Με την διαπίστωση ότι αυτή τη φορά ο πήχης ανεβαίνει ακόμα περισσότερο καθώς οι πολίτες έχουν πλέον συνειδητοποιήσει ότι η επικείμενη διαδικασία επιβάλλεται να οδηγήσει σε ένα αποτέλεσμα που θα εγγυάται την ελπίδα και την προοπτική. Μία ελπίδα που μόνο η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας μπορεί να δώσει.

Ο προγραμματικός κύκλος των στελεχών της Ν.Δ θα συνεχίζεται με ακόμα ταχύτερους ρυθμούς όλο το επόμενο χρονικό διάστημα προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες ενημέρωσης σε ολόκληρη την Περιφερειακή Ενότητα της Κοζάνης.

ΝΟ.Δ.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ»

ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ ΠΕ ΚΟΖΑΝΗΣ: Βασίλειος Κωνσταντινίδης: «Μάχη για αριστερή διακυβέρνηση»

«Η ανακοίνωση του συναγωνιστή Μανώλη Πατσώνα, για αποχώρηση από το ψηφοδέλτιο της ΠΕ Κοζάνης για απόλυτα προσωπικούς λόγους που εκθέτει στην ανακοίνωσή του, δημιούργησε ένα κενό το οποίο μετά από απόφαση των οργάνων του κόμματος καλύφθηκε με τη συμμετοχή του Γραμματέα της ΝΕ της ΠΕ, Βασίλειου Κωνσταντινίδη.

Συμμεριζόμαστε απόλυτα του λόγους του συναγωνιστή Μανώλη Πατσώνα και επισημαίνουμε την κατάληξη της δήλωσής του:

¨Δηλώνω ότι συμμετέχω με όλες μου τις δυνάμεις στον προεκλογικό αγώνα του ΣΥΡΙΖΑ για την τελική νίκη και για τον σχηματισμό μιας πατριωτικής αριστερής κυβέρνησης¨

Σε αυτόν τον αγώνα δεν περισσεύει κανείς και δίνουμε τη μάχη από οποιαδήποτε θέση για την προοπτική της αριστερής διακυβέρνησης.

Με αυτή τη λογική, η τοποθέτηση στην τελευταία θέση του ψηφοδελτίου του γραμματέα της ΝΕ ΠΕ Κοζάνης, συμβολίζει την αντίληψή μας για τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε την πολιτική και την προσωπική στάση του καθένα μας.

Είμαστε όλοι μαζί στη μάχη ενάντια στην πολιτική και κοινωνική εξαθλίωση.

Είμαστε όλοι μαζί στον αγώνα για τη νικηφόρα έκβαση των εκλογών της 17Ιούνη που θα δώσει στον τόπο μία ισχυρή αριστερή κυβέρνηση, δικαιώνοντας τις ελπίδες του ελληνικού λαού»

N.E.ΠΑΣΟΚ Κοζάνης: Πρόταση-πρόσκληση για διάλογο κομμάτων σε ΜΜΕ και Δήμους!

«Η περίοδος που διανύουμε είναι ιδιαίτερα κρίσιμη τόσο για τη χώρα όσο και για τον τόπο μας. Γι΄ αυτό είναι απαραίτητο οι πολίτες που θα κληθούν και πάλι στις 17 Ιούνη να επιλέξουν τη νέα Κυβέρνηση να γνωρίζουν επακριβώς τις θέσεις και τις απόψεις όλων των πολιτικών κομμάτων που διεκδικούν την  ψήφο τους.

Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να γίνει μόνο μέσα από διαλόγους, έτσι ώστε να δοθεί η δυνατότητα στους πολίτες να κρίνουν, να συγκρίνουν και να αποφασίσουν.

Για τους λόγους αυτούς η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Κοζάνης προτείνει σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της περιοχής μας να διοργανώσουν διαλόγους στους οποίους θα λάβουν μέρος όλοι όσοι συμπεριλαμβάνονται στα ψηφοδέλτια των κομμάτων, προκειμένου να καταθέσουν τις προτάσεις τους που θα αφορούν το παρόν, αλλά και το μέλλον όχι μόνο της χώρας, αλλά και του τόπου μας.

Κάτι ανάλογο προτείνουμε, επίσης, και στις αυτοδιοικητικές αρχές της περιοχής μας, οι οποίες θα μπορούσαν να διοργανώσουν ανάλογους διαλόγους στους χώρους συνεδριάσεων των Δημοτικών τους Συμβουλίων, για να υπάρχει η δυνατότητα να κατατεθούν και απ΄ ευθείας ερωτήματα απ΄ τους πολίτες για ό,τι τους απασχολεί.

Οι ώρες είναι κρίσιμες, οι αποφάσεις που θα λάβουμε θα είναι καθοριστικές  για το μέλλον μας και γι΄ αυτό πρέπει να υπάρξει παντού εξαντλητικός δημοκρατικός διάλογος, με τη συμμετοχή και τη συμβολή όσο το δυνατόν περισσοτέρων».

Πρωινός Λόγος

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.