Σε θέση μάχης κόμματα και υποψήφιοι – Δείτε όλα τα νεότερα



ekloges_kalpi1_310_215_280_160Η αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου έχει αρχίσει, ενώ στο φουλ βρίσκονται οι προετοιμασίες για το στήσιμο των καλπών και την επεξεργασία των δεδομένων.

Στις εκλογές της 17ης Ιουνίου, στην εκλογική περιφέρεια Κοζάνης κατεβαίνουν συνολικά 18 κόμματα και 82 υποψήφιοι. Η συμμετοχή κομμάτων και υποψηφίων είναι μικρότερη σε σχέση με τις εκλογές της 6ης Μαΐου, οπότε συμμετείχαν 24 κόμματα και 94 υποψήφιοι.

Η ανάδειξη των επιτυχόντων υποψηφίων γίνεται με βάση τις λίστες και όχι το σταυρό προτίμησης, όπως ίσχυσε την προηγούμενη φορά, παράγοντας καθοριστικός σε σχέση με τον τρόπο που επέλεξαν να κινηθούν οι υποψήφιοι, άλλοι πιο δυναμικά και άλλοι αρκετά υποτονικά, κυρίως όσοι βρίσκονται χαμηλά στις θέσεις των ψηφοδελτίων.

Σε ότι αφορά στην κίνηση των κομμάτων, χθες επισκέφθηκε την Κοζάνη ο Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού  της ΝΔ Μάξιμος Χαρακόπουλος, ενώ σήμερα το απόγευμα πραγματοποιείται εκδήλωση γυναικών της ΝΟΔΕ με ομιλήτρια την Aννα Ευθυμίου.

Το απόγευμα στις 7:00 μμ στο Εκθεσιακό Κέντρο Κοίλων και στα Σέρβια θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση μελών και φίλων του ΠΑΣΟΚ, ενώ την Παρασκευή στις 8.30 το βράδυ στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης,  η Σοφία Σακοράφα θα μιλήσει στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Τέλος, μεγάλη κινητικότητα επιδεικνύουν τα περισσότερα κόμματα, με στόχο να καταφέρουν να συσπειρώσουν το μεγαλύτερο μέρος των ψηφοφοφόρων τους.

Ο Χρόνος

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.