Βίντεο: Ληστεία αλά Ρουμανικά!



rom14062012Το παρακάτω βίντεο δεν είναι σκηνή από κάποια ταινία δράσης, είναι πραγματικό!

Είναι νυχτερινή λήψη από αυτοκινητόδρομο στη Ρουμανία όπου γκάνγκστερ προσπαθούν να παραβιάσουν μια πόρτα φορτηγού  που κινείται στην εθνική οδό.

Όπως μπορεί να δει κανείς στο βίντεο ενώ το φορτηγό είναι εν κινήσει οι κλέφτες το πλησιάζουν από πίσω με το δικό τους αυτοκίνητο. Στη συνέχεια ένας ένας από αυτούς  ανοίγει την ηλιοροφή του αυτοκινήτου τους και με τη βοήθεια ενός εργαλείου ανοίγει την πόρτα του φορτηγό και μπαίνει μέσα.

Ωστόσο για κακή τους τύχη, αφού έριξε μια ματιά, δεν βρήκε κάτι που να τον ενδιαφέρει. Έτσι  επέστρεψε ήρεμα στο αυτοκίνητό του.

Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε ότι η συμμορία είχε ήδη χρησιμοποιήσει την ίδια τεχνική για να πραγματοποιήσει πολλές επιτυχημένες ληστείες  μεταξύ Μαρτίου και Μαΐου.

Σύμφωνα με τις αρχές έχουν αρπάξει τηλεοράσεις, κούτες τσιγάρων και άλλα αντικείμενα τα οποία στη συνέχεια τα πουλούν στην αγορά του Obor στο Βουκουρέστι.

news247

 

 


Romanian gang attempt truck robbery από stefanelonikitelo

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.