Βίντεο από το Gay Parade της Θεσσαλονίκης!



gay_antresΕντελώς απαρατήρητο θα περνούσε το gay parade, -στο οποίο είμαστε κάθετα αντίθετοι, επειδή απλά, δεν χρειάζονται παρελάσεις για τα αυτονόητα κι επειδή οι ομοφυλόφιλοι δεν έχουν ανάγκη από τέτοια καραγκιοζλίκια, που οργανώνουν παμπόνηροι gay δημοσιογράφοι που τους εκμεταλλεύονται για να πουλάνε περιοδικά κλπ- αν δεν υπήρχαν οι χρήσιμοι ηλίθιοι: αυτοί που κάθε φορά, “τσιμπάνε” στα επικοινωνιακά κόλπα, όπως π.χ. στις δημοτικές εκλογές, που τσίμπησαν στην δήθεν κόντρα Μπουτάρη-Άνθιμου (ο Μπουτάρης νοικιάζει μια ζωή σπίτια από τον Άνθιμο) και βοηθούν στη δημιουργία του απαραίτητου “κλίματος”, ώστε να διαφημίζονται οι εκδηλώσεις, με τις οποίες διαφωνούν. Έτσι, τρίβει τα χέρια του ο γνωστός Θεσσαλονικιός πούστης δημοσιογράφος που γράφει σε αθηναικό μέσο, ότι “τα κατάφερε” να διαφημίσει το gay parade.

Κλασική αντίδραση των ανόητων ψευτοπατριωτών, υπερορθόδοξων και λοιπών φανατισμένων, που δεν εννοούν να προσαρμοστούν στο σύγχρονο κόσμο και να καταλάβουν ότι είναι δικαίωμα κάθε ομάδας, να διοργανώνει όποια εκδήλωση θέλει. Αν δεν σου αρέσει, απλά δεν πηγαίνεις. Με το ζόρι δεν γίνεται κανείς πούστης! (για να χρησιμοποιήσουμε την έκφραση, με την οποία ζητούν οι ίδιοι οι ομοφυλόφιλοι να τους αποκαλούμε).

taxalia

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.