Συνάντηση των μελών και φίλων του Κινήματος «Ανεξάρτητοι Eλληνες» στην Κοζάνη



aneksartitoi_ellines_banner8758Αγαπητοί συμπολίτες,

Την Τετάρτη 4/4 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η συνάντηση αλληλογνωριμίας και οργάνωσης των μελών και φίλων του Κινήματος  ‘ Ανεξάρτητοι Eλληνες ’ σε γνωστό καφέ της πόλης. Η συνάντηση έγινε σε συνέχεια της επίσκεψης του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Χρήστου Ζώη, με σκοπό την οργάνωση του Κινήματος στην πόλη της Κοζάνης εν όψει των επερχόμενων κρίσιμων εκλογών. Τα θέματα που συζητήθηκαν στη συνάντηση ήταν:

-Εκλογή συντονιστικής επιτροπής

-Εύρεση κατάλληλου και οικονομικού χώρου για τις συναντήσεις, στο κέντρο της πόλης

-Ενημέρωση για το Πρόγραμμα των ‘Ανεξάρτητων Ελλήνων’ και την ανάγκη ενεργητικής συμμετοχής και υποβολής προτάσεων από τους πολίτες

-Γνωριμία με υποψήφιους, που επιθυμούν την εκλογή τους ως Βουλευτές στον Νομό Κοζάνης

-Προαιρετική οικονομική συνεισφορά για τις αρχικές και τρέχουσες ανάγκες

Παρευρέθηκαν πολλοί φίλοι του Κινήματος και έγιναν σημαντικές προτάσεις για την περαιτέρω δράση μας στην Κοζάνη, και στην ανάπτυξη συνεργασιών σε όλη την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.  Ιδιαίτερα τονίστηκε η ανάγκη ίδρυσης των γραφείων του Κόμματος εντός των προσεχών ημερών, ώστε να μπορέσουν οι πολίτες που επιθυμούν να έρχονται σε επικοινωνία με τα υπόλοιπα μέλη και τους φίλους του νέου Κόμματος, αλλά και να δημιουργηθεί ένας νέος χώρος συζητήσεων και ανάδειξης νέων προτάσεων, για την αντιμετώπιση της ‘φτιαχτής’ οικονομικής κρίσης και των επιπτώσεων που αυτή έχει επιφέρει σε μεγάλη μερίδα συμπολιτών μας, σε ολόκληρη την χώρα.

Υπενθυμίζουμε ότι προς το παρόν όσοι επιθυμούν μπορούν να επικοινωνούν με τα μέλη του Κινήματος, στις ιστοσελίδες http://www.anexartitoiellines.gr/, http://aneksartitoi-ellines.blogspot.com/, και στο Facebook Ανεξάρτητοι Eλληνες Κοζάνης. Θα υπάρξει σύντομα ενημέρωση για τη διεύθυνση και τα τηλέφωνα επικοινωνίας των γραφείων στην πόλη της Κοζάνης. Περιμένουμε την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή των φίλων μας για την ανατροπή της ανεύθυνης πολιτικής των δύο μεγαλύτερων, προς το παρόν, κομμάτων συγκυβέρνησης ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.