Πραγματοποιήθηκε το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο (ΣΤΟ) ενόψει της θερινής περιόδου



dimarxeio_koz345345Πραγματοποιήθηκε σήμερα 26-4-2012 ημέρα Πέμπτη, στην αίθουσα του Κοβεντάρειου ,το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο (ΣΤΟ) ενόψει της θερινής περιόδου.

Στη  σύσκεψη συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην πυροπροστασία και πυρασφάλεια προκειμένου να ληφθούν όλα τα απαιτούμενα μέτρα.

Παρόντες στη σύσκεψη ήταν  ο Δήμαρχος κ.Λ Μαλούτας ,ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας κ.Π.Αποστολίδης , o Αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών κ.Ε.Καραπάτσιος καθώς και εκπρόσωποι φορέων και εθελοντικών οργανώσεων.

Ο Δήμος Κοζάνης είναι καθόλα έτοιμος σε έμψυχο δυναμικό και υλικοτεχνική υποδομή .Το γραφείο Πολιτικής Προστασίας έχει προβεί σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες , προκειμένου να ενεργοποιηθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς για την ανάπτυξη ενός ολοκληρωμένου σχεδίου δράσης και ενός τέτοιου μηχανισμού που θα είναι σε θέση να επιδείξει ανασταλτικό ρόλο στην αντιμετώπιση φαινομένων πυρκαγιάς και να άρει τις όποιες επικινδυνότητες για τους πολίτες –δημότες μας.  

Η ίδια διαθεσιμότητα ,σε μέσα και δυναμικό, αναδείχτηκε και από όλους τους φορείς που συμμετείχαν καθώς και η διάθεση για απρόσκοπτη συνεργασία όλων ,προκειμένου αφενός μεν να προληφθεί η εκδήλωση φαινομένων πυρκαγιάς και αφετέρου η καταστολή τους ,στην περίπτωση που παρουσιαστούν.

Ο Δήμαρχος Κοζάνης ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες και ιδιαίτερα τους συμμετέχοντες  από πλευράς εθελοντικών οργανώσεων. Επιπλέον επισήμανε ότι, η προστασία του φυσικού περιβάλλοντος είναι ευθύνη όλων μας και πρέπει να καταβάλλουμε  τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια και να ενεργοποιηθεί  όλο το διαθέσιμο δυναμικό ,έτσι ώστε να είμαστε όσο το δυνατόν περισσότερο αποτελεσματικοί.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.