Οι υποψήφιοι του ΚΚΕ στην Κοζάνη



kke_perissos4564«Το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης αποτελείται από καταξιωμένους αγωνιστές στο μαζικό λαϊκό κίνημα και στους αγώνες που έχουν αναπτυχθεί στην περιοχή μας». Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Κοζάνης του ΚΚΕ κ. Γιώργος Στραβού, κατά την διάρκεια της παρουσίασης των υποψηφίων βουλευτών στην εκλογική περιφέρεια Κοζάνης.

Οι υποψήφιοι βουλευτές στην Κοζάνη είναι η Χάρις Λαμπαδά γιατρός, η Αικατερίνη Λιάκου εργαζόμενη στο νοσοκομείο Κοζάνης, ο Κωνσταντίνος Σταμπολίδης μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και γραμματέας της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, ο Νόντας Στολτίδης οικονομολόγος , ο Πέτρος Ταταρίδης εργαζόμενος στην ΔΕΗ, πρόεδρος του Συνδικάτου Εργαζομένων και Εργατοτεχνιτών στην Ενέργεια (ΣΕΕΕΝ), ο Αντώνης Τσάκωνας εργαζόμενος στο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας, και η Έφη Τσίγκα γεωπόνος ελεύθερη επαγγελματίας.

ΕΡΑ Κοζάνης

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.