Ιταλικοί… ύμνοι για Νίνη – «Στην Πάρμα ο Έλληνας Μέσι»!



ninis98769869Με τα καλύτερα λόγια υποδέχονται τα Μέσα της Ιταλίας τον μεσοεπιθετικό του Παναθηναϊκού, ο οποίος από τη νέα σεζόν θα φορά τη φανέλα της Πάρμα

Το δημοσίευμα της “fantagazzetta.com” έχει εκτενές ρεπορτάζ για τον Σωτήρη Νίνη και αφού στέκεται στις πρόσφατες δηλώσεις του προέδρου των «παρμένσι» (ότι από το καλοκαίρι ο παίκτης θα ενταχθεί στο ρόστερ της ιταλικής ομάδας), ανέλυσε το… παρελθόν του παίκτη.

Διαβάστε το δημοσίευμα της ιταλικής ιστοσελίδας, το οποίο έχει τον τίτλο έχει τίτλο: “Ο “Μέσι της Ελλάδας” έρχεται στην Πάρμα”!:

“Δύο φορές καλύτερος νεαρός Έλληνας ποδοσφαιριστής, έχει καταρρίψει αρκετά ρεκόρ με τον Παναθηναϊκό, με του οποίου τη φανέλα πραγματοποίησε ντεμπούτο στην ηλικία των 17 ετών (στη νίκη 1-0 επί του Αιγάλεω) και είχε πάρει το βραβείο του MVP εκείνης της αναμέτρησης. Ο Σωτήρης είναι γρήγορος και άπιαστος πλέι μέικερ, αλλά το ίδιο καλός με την μπάλα.

Είναι το είδος του ποδοσφαιριστή που βρίσκεται υπό εξαφάνιση στην Ευρώπη», αναφέρουν οι… καλά διαβασμένοι Ιταλοί, οι οποίοι στη συνέχεια τονίζουν ότι μετά την κακή περίοδο επί Πεσέιρο, ο οποίος τον έστειλε στη δεύτερη ομάδα, έγινε βασικό εργαλείο στα χέρια του Τεν Κάτε, ο οποίος ουσιαστικά τον βοήθησε και ψυχολογικά, κάνοντας να πιστέψει στις δυνατότητές του. Υπάρχει ξεχωριστή αναφορά για την εμφάνισή του στο Ολίμπικο επί της Ρόμα, όπου έκανε δύο ασίστ και σημείωσε ένα γκολ.

Παράλληλα, οι Ιταλοί στέκονται στο ότι το περιοδικό Don Balon τον συμπεριέλαβε στη λίστα με τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που έχουν γεννηθεί μετά το 1989 και τονίζει ότι παρά τον σοβαρό τραυματισμό του, ο έρωτας της Πάρμα παρέμεινε δυνατός! Οι Ιταλοί κάνουν λόγο για το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, της Άρσεναλ,. της Μίλαν και της Ρεάλ Μαδρίτης και καταλήγει: «Ο Νίνης θα έρθει στην Ιταλία μετά τους Βρύζα, Γεωργάτο, Παπασταθόπουλο, Τζιόλη, Καραγκούνη, Δέλλα και Μόρα. Μία κίνηση μετά τη διαφαινόμενη αποχώρηση του Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο: Ο “Μέσι της Ελλάδας”, όπως τον αποκαλούν στα μέρη του, μοιάζει ως ο ιδανικός διάδοχος”.

newsit.gr

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.