Β. Μιχαλολιάκος: Από δήμαρχος… Πρωθυπουργός



mixaloliakos_34563Ο κος Μιχαλολιάκος κάνει την έκπληξη καθώς τοποθετείται πολύ ψηλά στην κατάταξη εκείνων που ο κόσμος θεωρεί ως καταλληλότερους για το αξίωμα του πρωθυπουργού, ισοβαθμώντας μάλιστα με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή και αφήνοντας πίσω του πολλά από τα θεωρούμενα ως «μεγάλα ονόματα» της κεντρικής πολιτικής σκηνής!

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης που διενήργησε η Ελληνική Δημοσκοπική Εταιρεία για λογαριασμό της εφημερίδας Το ΧΩΝΙ προέρχονται από αυθόρμητες απαντήσεις.

Με άλλα λόγια, οι ερωτηθέντες δεν επέλεξαν από μια προϋπάρχουσα λίστα ονομάτων, αλλά απάντησαν όποιο όνομα ήθελαν οι ίδιοι. Οι πολίτες πάντως συνεχίζουν να δίνουν το υψηλότερο ποσοστό στον… «κανέναν»!

Τα συμπεράσματα της νέας δημοσκόπισης του νέου φύλλου της αντι-μνημονιακής εφημερίδας Το ΧΩΝΙ, είναι εντυπωσιακά: 8 στους 10 δηλώνουν πως πρέπει να καθήσουν στο σκαμνί οι πολιτικοί που δέσμευσαν τη χώρα για τις επόμενες δεκαετίες.

Έκπληξη μάλιστα προκαλρί το εύρημα που δίνει…ισοπαλία, στην προτίμηση του κόσμου μεταξύ παραμονής της χώρας μας στη ζώνη του ευρώ και επιστροφής στη δραχμή. Το 42,2% των ερωτηθέντων, δηλώνει υπέρμαχος της παραμονής της Ελλάδας στο Ευρώ ενώ το 42% απαντά πως τάσσεται υπέρ της εξόδου από την Ευρωζώνη και της επιστροφής στο παλαιό νόμισμα.

Η δημοσκόπηση, που περιλαμβάνει περίπου 50 ερωτήματα, δημοσιεύεται, όπως κάθε Κυριακή, σε ειδικό 12σέλιδο ένθετο της εφημερίδας Το ΧΩΝΙ και βασίζεται σε δείγμα 1.125 ατόμων.

Το ΧΩΝΙ κυκλοφορεί από σήμερα το βράδυ στα κεντρικά περίπτερα των μεγάλων πόλεων και από αύριο το πρωί σε όλα τα περίπτερα της επικράτειας.

newsbomb.gr

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.