Βλέπει κορυφή η Κοζάνη!



gipedo_kozanis_high9879Με εξ αναβολής αγώνες συνεχίστηκε την Τετάρτη το απόγευμα ο 3ος όμιλος του Περιφερειακού Πρωταθλήματος. Η Κοζάνη πέρασε με 3-0 από τη Μεσοποταμία  ενώ ισόπαλο τελείωσε το τοπικό ντέρμπυ ανάμεσα στο Βατερό και τον Περδίκκα.

Αστραπή Μεσοποταμίας – Κοζάνη 0-3

Την επαφή της με τις πρώτες θέσεις τις βαθμολογίας διατήρησε η Κοζάνη, η οποία ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Αστραπής Μεσοποταμίας και επικράτησε εκτός έδρας με 3-0. Το α’ μέρος ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι με τη συμπλήρωση 5′ στη συνάντηση ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ. Στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο η μπάλα έφτασε στο Συμεωνίδη και ο τελευταίος με ωραίο πλασέ δε δυσκολεύτηκε να γράψει το 1-0. Το τέρμα αυτό έδωσε ακόμη περισσότερη αυτοπεποίθηση στους Κοζανιώτες, οι οποίοι στο 30′ διπλασίασαν τα τέρματα τους με το Σικαλόπουλο, που εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την ασυνεννοησία των αμυντικών. Δέκα λεπτά πριν την ολοκλήρωση των 90′ ο Ζινόβιος ήταν αυτός που διαμόρφωσε το τελικό 3-0, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Κοζάνης. Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Μπούμπας (ΣΔ Ηπείρου).

ΑΣΤΡΑΠΗ: Τζιλιγγίρης, Μπαϊρακτάρης, Σαββίδης(81′ Βασιλειάδης), Ιωσηφίδης, Αθανασιάδης, Παλαιοδήμος, Χρήστου, Σαλονικίδης(85′ Σαχσανίδης), Βάσκος(90′ Σιδηρόπουλος), Παπαδόπουλος, Αλεξανδρίδης.

ΚΟΖΑΝΗ: Γκαραβέλης, Τακίδης, Συμεωνίδης, Ποζίδης, Κάλφας(70′ Μυροφορίδης), Καραμπατζάκης, Σικαλόπουλος(81′ Παπαδόπουλος Κ.), Κουλουκίδης, Ζινόβιος, Τοπάλης, Τραυλός(81′ Ζαραμάρας).

Εθνικός Βατερού – Περδίκκα 1-1

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση μεταξύ στον Εθνικό Βατερού και την ΑΕ Περδίκα με τις δυο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1. Στο α’ μέρος και συγκεκριμένα στο 24′ οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να είχαν πάρει κεφάλι στο σκορ, όμως ο Κίλης είδε την προσπάθεια του να σταματάει στο δοκάρι της εστίας του Ζηνόβιου. Στο β’ μέρος οι ποδοσφαιριστές του Σάκη Ανδρεόπουλου βελτίωσαν αισθητά την εικόνα τους με τον Μετικάνο στο 58′ να ανοίγει το σκορ έπειτα από απευθείας εκτέλεση φάουλ. Στο 75′ οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο στον αγωνιστικό χώρο λόγω αποβολής του Σαρίολγου με δεύτερη κίτρινη. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι πίεσαν προκειμένου να φτάσουν στην ισοφάριση. Η πίεση αυτή μετουσιώθηκε σε γκολ στο 82′, όταν η μπάλα έφτασε στο Γετίμη, με το τελευταίο να επιχειρεί το σουτ και να φέρνει το ματς στα ίσια, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1. Διαιτητής ήταν ο Αναστασίου (ΣΔ Λάρισας).

ΕΘΝΙΚΟΣ:Ζηνόβιος, Ουμγιαλίδης, Ταουσιάνης, Φωτειάδης, Καλλιανίδης, Μετικανός, Σαριόγλου, Αποστολίδης, Ρέββας, Νάννος (90′ Μπούκος), Θεοδωρίδης.

ΑΕ ΠΕΡΔΙΚΚΑΣ: Παπαδόπουλος Χ., Τσαγκαλίδης, Κοντογιουλίδης, Γετίμης, Αρσενίδης, Γεωργιάδης, Παπαδόπουλος Ε., Μπαμπάρης (61′ Νικολαδης), Κίλης, Συμεωνίδης, Χαϊτίδης.

Ο Χρόνος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.