Έδειξαν τα… αβγά τους Μουρίνιο και Ρονάλντο! Το «σήκωσε» η Ρεάλ μέσα στη Βαρκελώνη! Βίντεο



real_madrid_logo876478Ακόμη κι αν έχανε από την Μπαρτσελόνα, θα παρέμενε το πρώτο φαβορί για τον τίτλο. Για τη φετινή Ρεάλ Μαδρίτης όμως, αυτό δεν θα μπορούσε να είναι από μόνο του αρκετό.

Η «βασίλισσα» θα στεφθεί πρωταθλήτρια, όπως ονειρεύονται οι φίλοι της, έχοντας επικρατήσει δηλαδή της Μπαρτσελόνα μέσα στο «Καμπ Νου». Τα γκολ των Κεντίρα και Ρονάλντο της έδωσαν τη νίκη με σκορ 2-1 (για τους Καταλανούς σκόραρε ο Σάντσες), έστειλαν τη διαφορά στο +7 κι έβαλαν τέλος στο σερί των «μπλαουγκράνα».

Παράλληλα, οι «μερένχες», με τα δύο γκολ που σημείωσαν, έφτασαν τα 109 στην Primera Division, ασύλληπτο νούμερο που αποτελεί ρεκόρ, ενώ αυτή ήταν η πρώτη τους νίκη επί της Μπαρτσελόνα, έπειτα από επτά ματς! Κεντίρα, Κασίγιας, Κοεντράο οι κορυφαίοι της ομάδας του Μουρίνιο.

Σκιά του καλού της εαυτού η Μπαρτσελόνα, αρκέστηκε σε συντριπτική κατοχή της μπάλας, χωρίς μεγάλες φάσεις, υστέρησαν εκτός του Μέσι και τα άλλα βαριά χαρτιά (Ινιέστα, Τσάβι), σε κακή μέρα και ο Γκουαρντιόλα, που άφησε εκτός Φάμπρεγας και Σάντσες και άργησε να κάνει αλλαγές.

protothema

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.