«Χρυσαλλίδα» – Το νέο άλμπουμ του Κ. Βήτα – Γράφει η Κατερίνα Καράτζια



bita_konst_xrisallida_Τον γνωρίσαμε αρχικά μέσα από την μπάντα Στέρεο Νόβα που δημιούργησε το 1992. Μετά από 5 επίσημα άλμπουμ, το 1996 διέλυσε το γκρουπ και ακολούθησε τη δική του μουσική πορεία. Ο Κ. Βήτα είναι μια αγαπημένη μορφή της ελληνικής electro-pop μουσικής σκηνής, έχει γράψει μουσική για ντοκιμαντέρ, φιλμ και θέατρο, έχει κάνει διασκευές στο έργο του Μάνου Χατζιδάκι, έχει συνεργαστεί με την Δήμητρα Γαλάνη, τον Δημήτρη Παπαϊωάννου και φυσικά δεν ξεχνάμε τη συμμετοχή του στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων το 2004.

Με 7 προσωπικά άλμπουμ στο ενεργητικό του, το έβδομο κυκλοφόρησε στις 26 Μαρτίου  με τίτλο ‘’Χρυσαλλίδα’’ από την Inner Ear Records. Το πρώτο κομμάτι που γράφτηκε ήταν η ‘’Χρυσαλλίδα’’ που έδωσε και τον τίτλο στο άλμπουμ.

Μέσα από την ιδιαίτερη ποιητική ματιά του Κ. Βήτα, βλέπουμε διάφορες πτυχές της ζωής μας, ανακαλύπτοντας την -πολλές φορές σκληρή- αλήθεια πίσω από τις σχέσεις μας, παλεύοντας με τα στερεότυπα και προσπαθώντας να καλύψουμε τα εσωτερικά μας κενά, αναζητώντας την πραγματική αγάπη. Όλα αυτά φυσικά, παρέα με low tempo pop ηλεκτρονικούς ήχους.

Σε μια εποχή που αλλάζει, αναγκαζόμαστε κι εμείς να μεταμορφωθούμε όπως η πεταλούδα μέσα από το κουκούλι της, να κάνουμε μια νέα αρχή, βασισμένη στην αγάπη και την ωριμότητα.

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.