Ρόμπα με τα νέα ηχητικά ο Μπερλουσκόνι! Δεν έχει τέλος ο διασυρμός…



berlouskoni_me_montela_fonto_76478Συνεχίζεται το σήριαλ με τις καταγραμμένες τηλεφωνικές συνομιλίες ανάμεσα στον Σίλβιο Μπερλουσκόνι και τα… ροζ κορίτσια του, που δίνει στη δημοσιότητα η ιστοσελίδα της εφημερίδας La Repubblica.

Στο τελευταίο ηχητικό απόσπασμα ο Μπερλουσκόνι συνομιλεί με δύο νεαρές για να οργανώσει ένα ακόμα δείπνο στη βίλα του. Πριν από αυτό όμως συζητά μαζί τους για όσα διαδραματίστηκαν την προηγούμενη νύχτα σε ένα από τα περίφημα «μπούνγκα-μπούνγκα» του.

Στο τηλέφωνο λοιπόν ακούγεται η Αρις Εσπινόζα που τον αποκαλεί «κουταβάκι» και λίγο αργότερα η Μάριστελ Πολάνκο, η οποία βρίσκεται εκείνη τη στιγμή με την Εσπινόζα και με τη σειρά της τον αποκαλεί «αγαπάκι». Ο Καβαλιέρε τότε κάνει σκηνή ζηλοτυπίας στην τελευταία λέγοντας της με παράπονο «έμαθα ότι προτιμούσες τους άλλους κι όχι εμένα». Όταν εκείνη δε, το αρνείται της απαντά ότι «όχι, όχι μου το είπανε. Η δεσποινίς Μάριστελ σε έχει γραμμένο στα α… της. Την ενδιαφέρουν άλλοι που είναι σεξουαλικά πιο συναρπαστικοί».

Συνεχίζοντας την «χαριτωμένη» κουβέντα του με την πρόθυμη νεαρή, η συζήτηση έρχεται στην Βραζιλιάνα χορεύτρια και τηλεπερσόνα Αίντα Γέσπικα, η οποία την προηγούμενη νύχτα είχε παραβρεθεί στο πάρτι.

«Πες στην Αίντα ότι για απόψε δε θα έχουμε τίποτα το σπέσιαλ γιατί εχθές κάναμε τρέλες και είμαι εξαντλημένος. Θα κάνουμε όλοι μαζί ένα απλό δείπνο, ήρεμο και εγώ δε θα είμαι πρωταγωνιστής», ακούγεται στην καταγεγραμμένη τηλεφωνική συνομιλία.

protothema

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.