Ο σκοπός αγιάζει την… Τσέλσι!



barcelona08970Με δέκα παίκτες από το 37’ και με το σκορ στο 2-0 υπέρ της Μπαρτσελόνα, κανείς δεν περίμενε ότι η Τσέλσι μπορούσε να… γυρίσει!

Κανείς, εκτός από την ίδια…

Με εξαιρετική αμυντική τακτική και μεγάλη δόση τύχης-δύο δοκάρια για τους «μπλαουγκράνα»-οι «μπλε» του Ντι Ματέο κατάφεραν να φτάσουν στο 2-2 μέσα στο «Καμπ Νου» και να πανηγυρίσουν την πρόκριση στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά μετά το 2008.

Περιθώρια για να κάνει κάτι άλλο εκτός από το να μείνει πίσω και να περιμένει την Μπαρτσελόνα δεν είχε… Μετά το 2-1 που σημείωσε ο Ραμίρες στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου, η αγγλική ομάδα έκανε ένα πράγμα μέσα στο γήπεδο, έπαιζε άμυνα. Αλλά το έκανε πολύ καλά. Όσο οι παίκτες του Γκουαρντιόλα ένιωθαν την πίεση να μεγαλώνει, τόσο αυτοί του Ντι Ματέο πίστευαν περισσότερο ότι πλησιάζουν τον σκοπό τους.

Η τελευταία αντεπίθεση και το γκολ του Τόρες στις καθυστερήσεις, απλά έγραψε έναν ηρωικό επίλογο μίας έτσι και αλλιώς “μεγάλης” βραδιάς για την Τσέλσι.

protothema.gr

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.