Ο Πάνος Καμμένος προγραμματίζει επίσκεψη αύριο στην Κοζάνη – Όλες οι μέχρι στιγμής πληροφορίες!



kammenos_aneksartitoi_ellines_bannerΕπίσκεψη στην Κοζάνη προγραμματίζει να κάνει αύριο ο πρόεδρος των «Aνεξάρτητων Ελλήνων» Πάνος Καμμένος, σύμφωνα με πληροφορίες του Kozanimedia, με αφορμή την παρουσίαση του ψηφεδελτίου του κόμματος. Χωρίς να είναι  ακόμα οριστικό το πρόγραμμα, ο πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήννων», σχεδιάζει να βρεθεί στην πόλη της Κοζάνης αύριο το βράδυ (Τετάρτης), με σκοπό να παραμείνει και την Πέμπτη, κάνοντας μια μικρή περιοδεία – επίσκεψη στην περιοχή.

Μάλιστα στον προγραμματισμό του κόμματος είναι να επισκεφθεί την ευρύτερη περιοχή της Πτολεμαΐδας, με πιο σίγουρη μια επίσκεψη στον ΑΗΣ Πτολεμαΐδας. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του kozanimedia, από τους «Ανεξάρτητους Έλληνες» σε τοπικό επίπεδο, δεν είναι ακόμα οριστικοποιημένο το πρόγραμμα της επίσκεψης.

Ωστόσο, η παρουσίαση του ψηφοδελτίου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων  θα πραγματοποιηθεί αύριο στο ξενοδοχείο Αλιάκμων στις 19.00 στον ημιώροφο. Εάν ο Πάνος Καμμένος αφιχθεί έγκαιρα θα παραστεί στην παρουσίαση, σε αντίθετη περίπτωση θα μεταβεί μαζί με τους υποψήφιους στα γραφεία του Κινήματος και στην συνέχεια θα περάσει από τον πεζόδρομο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.