Λήστεψαν Σιατιστινό γουναρά μετά την έκθεση της Αθήνας – Πολλές χιλιάδες ευρώ έκαναν φτερά!



gounes_295672560Θύμα θρασύτατης ληστείας έπεσε υπάλληλος γνωστού και επιφανούς Σιατιστινού γουνέμπορα μετά το τέλος της διεθνούς έκθεσης γούνας της Αθήνας. Οι εισπράξεις της γνωστής εταιρίας γουναρικών από τις πωλήσεις κατά την διάρκεια της έκθεσης δόθηκαν στον έμπιστο υπάλληλο για να τις μεταφέρει στην Σιάτιστα, προφανώς γιατί οι τράπεζες το σαββατοκύριακο είναι κλειστές.

Ο υπάλληλος όμως δεν αντιλήφθηκε πως από την στιγμή που ξεκίνησε από την Αθήνα τον ακολουθούσαν στενά, ώσπου κάποια στιγμή που σταμάτησε για βενζίνη οι άγνωστοι τον πλησίασαν, έσπασαν με βαριοπούλα το παράθυρό του και με την απειλή καλάσνικοφ τον ακινητοποίησαν και του πήραν τα κλειδιά με τα οποία άνοιξαν το πίσω μέρος του αυτοκινήτου όπου υπήρχε τσάντα με δεκάδες χιλιάδες δολάρια. Οι αρχικές πληροφορίες προσδιόριζαν το ποσό στις 40.000 ευρώ ενώ αργότερα διέρρευσε πως το ποσό είναι απροσδιόριστο ακόμα και για τον ίδιο τον επιχειρηματία γιατί δεν είχε προλάβει να τα μετρήσει με ακρίβεια.

oladeka.blogspot.com

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.