Θαντηφόρο τροχαίο στη είσοδο της Πτολεμαϊδας λίγο πριν την Ανάσταση-Ένας νεκρός και ένας σοβαρά τραυματίας!



asthenoforo_ekav_nixtaΜε τον χειρότερο τρόπο έκανε Ανάσταση η περιοχή της Πτολεμαϊδας, καθώς λίγα λεπτά πριν το «Χριστός Ανέστη» σημειώθηκε θαντηφόρο τροχαίο δυστύχημα, στην είσοδο της πόλης, από την Κοζάνη!

ΙΧ αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν δυο άτομα, πιθανόν λόγω υπερβολικής ταχύτητας, ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε σε κολώνα! Νεκρός, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ανασύρθηκε ένας άντρας, 26 ετών, ενώ σοβαρά τραυματίας είναι ο έτερος επιβάτης, 30 ετών, ο οποίος και μεταφέρθηκε στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαϊδας…

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες, τόσο ο 26χρονος νεαρός, Κ.Κ., που έχασε τη ζωή του στο θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε πριν την Ανάσταση έξω από την πόλη της Πτολεμαϊδας, όσο και ο 30χρονος οδηγός του ΙΧ είναι κάτοικοι Πτολεμαϊδας.

Ο 30χρονος είναι σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, λόγω της βαρύτητας των τραυμάτων του, ειδικά στον αυχένα.

Οι άντρες της Τροχαίας Πτολεμαϊδας ακόμη βρίσκονται στο σημείο του τραγικού δυστυχήματος διερευνώντας για τα αίτια. Η πρώτη ενημέρωση κάνει λόγο για υπερβολική ταχύτητα…

όλο το ρεπορτάζ από το kozanimedia.gr

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.