Εξιχνιάσεις κλοπών καλωδίων και συλλήψεις για πλαστογραφία περιλαμβάνει το αστυνομικό δελτίο



astinomia_jacket_platiΕξιχνιάστηκαν άλλες πέντε περιπτώσεις κλοπής καλωδίων χαλκού, στην περιοχή του Δήμου Εορδαίας

Σε συνέχεια του από 08-04-2012 Δελτίου Τύπου, σύμφωνα με το οποίο την  07-04- 2012 το μεσημέρι, στην Πτολεμαΐδα συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί (44 και 19 ετών) για διακεκριμένες κλοπές, ανακοινώνεται ότι εξιχνιάστηκαν άλλες πέντε περιπτώσεις κλοπών καλωδίων χαλκού.

Συγκεκριμένα, συνεχιζόμενης της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι, οι δύο αλλοδαποί από κοινού είχαν διαπράξει, από το Δεκέμβριο του προηγούμενου έτους έως και την ημέρα της σύλληψης τους, άλλες πέντε κλοπές καλωδίων χαλκού από ηλεκτρικές εγκαταστάσεις γεωτρήσεων και δίκτυα παροχής ρεύματος της Δ.Ε.Η.  Α.Ε που βρίσκονταν σε αγροτεμάχια της ευρύτερης περιοχής της Πτολεμαΐδας. Η συνολική αξία των κλοπιμαίων ανέρχεται στο ποσό των 2000 ευρώ.

Ερευνάται η συμμετοχή των συλληφθέντων και σε άλλες παρόμοιες πράξεις.

Οι φερόμενοι ως δράστες θα οδηγηθούν στον κ. Ανακριτή Κοζάνης.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος δύο ατόμων για πλαστογραφία.

Χθες σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Κοζάνης σε βάρος δύο ημεδαπών, για πλαστογραφία.

Συγκεκριμένα, ύστερα από αστυνομική έρευνα σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 36χρονος ημεδαπός βρέθηκε στην κατοχή του, ένας φάκελος ο οποίος περιείχε  δύο πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας καθώς και ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο και ένα φωτοαντίγραφο άδειας κυκλοφορίας που έφεραν τον αριθμό κυκλοφορίας των  πλαστών πινακίδων. Ο 36χρονος σκόπευε να  τοποθετήσει τις πλαστές πινακίδες τις προσεχείς ημέρες σε φορτηγό όχημα του οποίου οι πινακίδες είχαν παραδοθεί και το οποίο είχε προμηθευτεί την 02-04-2012 από άλλο  ημεδαπό, ο οποίος αναγράφεται και ως αποστολέας του προαναφερόμενου φακέλου.

Οι πινακίδες κυκλοφορίας, ο φάκελος, το  ασφαλιστήριο συμβόλαιο και το φωτοαντίγραφο της αδείας κυκλοφορίας κατασχέθηκαν. Σε βάρος των δύο ημεδαπών σχηματίστηκε δικογραφία για πλαστογραφία, ενώ δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.