Είμαι ο Νίκος. Ο συστημικός ψηφοφόρος!



dikomatismops_bannerΕπιτέλους θα σας λύσω την απορία. Ποιός είμαι εγώ που εξακολουθώ να στηρίζω τον δικομματισμό? Γιατί επιμένω ? Γιατί θα ψηφίζω ΠΑΣΟΚ – ΝΔ μέχρι να πεθάνω ?

– Γιατί είμαι διορισμένος ρε κορόΙδο. Στο Δημόσιο και σε καμμιά δεκαριά επιτροπές.
– Γιατί είμαι και συνδικαλιστής και παίρνω επιπλέον επιδόματα χωρίς να ρίχνω πενιά.
– Γιατί σε μερικά χρόνια θα είμαι και βουλευτής. Όλοι οι άλλοι συνδικαλιστές είναι πιό μάγκες από μένα?
– Γιατί ο πατέρας μου παίρνει σύνταξη εθνικής αντίστασης από τη δεκαετία του 80, η μητέρα μου μαϊμού αναπηρική και η αδελφή μου, που δεν βλέπει καλά εδώ και μερικά χρόνια, την βγάλαμε
τυφλή.
– Γιατί η γυναίκα μου έχει επιχείρηση και κάνει πολλές δουλειές με το Δημόσιο (βάζω και εγώ το χεράκι μου βέβαια).
– Γιατί η κόρη μου που σπουδάζει είναι ήδη χωμένη στα κόλπα του φοιτητικού κινήματος – με βλέψεις για ηγετική θέση στη νεολαία του κόμματος. Από εκεί και πέρα ο δρόμος είναι ανοικτός.
– Γιατι όπου νά ΄ναι ο γιός μου πάει φαντάρος και εγώ που έχω τις άκρες βέβαια θα τον μεταθέσω στα σύνορα Αμαρουσίου – Κηφισσιάς.
– Γιατί κάτι τσίμπησα και εγώ από όλα αυτά τα δισ της μίζας που κυκλοφόρησαν τα τελευταία χρόνια. Που νομίζεις ότι το βρήκα το Cayenne?
– Γιατί μου επιτρέπεουν να έχω το Cayenne στο όνομα της επιχείρησης της γυναίκας μου, το εξοχικό στο όνομα των παιδιών μου και το κοτεράκι στην off shore του ξάδελφου του Μιχάλη που είναι εργολάβος δημοσίων έργων. Κανένας δεν θα με ρωτήσει που τα βρήκα.
– Γιατί για κάθε υπογραφή που βάζω παίρνω φακελλάκι. Οι γιατροί καλύτεροι είναι?
– Γιατί άν ποτέ με ρωτήσουν τι ήταν αυτά που υπόγραφα, θα κάνω τον μαλάκα με επιτυχία και θα την γλυτώσω. Πήγε ποτέ κανείς φυλακή? Είπαμε, ότι έχω άκρες.

– ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!! ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ????

Και αν νομίζεις ότι αυτοί οι τελειωμένοι ΚΑΜΜΕΝΟΙ – ΤΣΙΠΡΕΣ – ΚΟΥΒΕΛΗΔΕΣ θα μαζέψουν ψήφους, είσαι μακριά νυχτωμένος. Τώρα που έρχονται οι εκλογές θα αναλάβουν δράση οι φίλοι από τα ανεξάρτητα ΜΜΕ και θα βάλουν τα πράγματα στη θέση τους…..Στρίμωγμα των αντίπαλων υποψηφίων, αβάντα στους δικούς μας, λίγο προβολή παραπάνω, κανένα εξτρα σκανδαλάκι και η δουλεία έγινε….ΤΙ ΔΙΑΒΟΛΟ!!!!!!! ΧΘΕΣΙΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ???????????????

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΟΪΔΑ !!!!!!!!!!!!!!!

Υ.Γ Παρακαλώ να μην δημοσιευθούν στοιχεία επικοινωνίας. όνομα συντάκτη : NIKOS

olympia.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.