Δυτική Μακεδονία: Πάσχα για λίγους…



kozani_apo_plateia_zoom_kosmosΔεν έμειναν ικανοποιημένοι από την προσέλευση τουριστών την περίοδο του Πάσχα οι ιδιοκτήτες ξενοδοχείων στη Δυτική Μακεδονία.

Η κατάσταση ήταν καλύτερη σε Καστοριά και στα ορεινά των Γρεβενών όμως συνολικά η πληρότητα δεν ξεπέρασε το 70%. Επιπλέον σε αντίθεση με άλλες φορες οι περισσότεροι επισκέπτες έμειναν μόνο δύο διανυκτερεύσεις στα ξενοδοχεία, το διήμερο δηλαδή του Πάσχα.

Τα προηγούμενα χρόνια η κίνηση τη συγκεκριμένη περίοδο αφορούσε κυρίως τουρίστες από τα μεγάλα αστικά κέντρα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης που διάλεγαν τη Δυτική Μακεδονία για να κάνουν Πάσχα στην Ύπαιθρο όμως φέτος οι περισσότεροι επισκέπτες ήταν κάτοικοι Δυτικής Μακεδονίας που θέλησαν να κάνουν μια σύντομη κοντινή απόδραση. Επίσης φέτος ήταν χαρακτηριστικά μικρότερος ο αριθμός των ομογενών που ήρθαν στην Ελλάδα για να κάνουν Πάσχα στην πατρίδα τους.

westtvnews.gr

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.