Δηλώσεις Συμμετοχής για την 7η Ανθοκομική Εκθεση & Ειδών Κήπου στην Κοζάνη



ekthesiako_kozanis98769Το Επιμελητήριο Κοζάνης σε συνεργασία με το Εκθεσιακό Κέντρο Κοζάνης θα διεξάγει και φέτος, για 7η συνεχή χρονιά την «ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ & ΕΙΔΩΝ ΚΉΠΟΥ», στο Εκθεσιακό Κέντρο Κοζάνης, στα Κοίλα Κοζάνης.
 

Η Έκθεση αυτή θα φιλοξενήσει και φέτος τις παρακάτω κατηγορίες επαγγελματιών:

Παραγωγοί & Έμποροι Καλλωπιστικών Φυτών Εσωτερικού και Εξωτερικού χώρου καθώς και κηπευτικών φυτών
Παραγωγοί & Έμποροι Καλλωπιστικών & Οπωροφόρων Δενδρυλλίων
Παραγωγοί & Έμποροι Αρωματικών Φυτών
Σύμβουλοι & Τεχνικοί Διαμόρφωσης Εξωτερικών χώρων
Κατασκευαστές & Έμποροι Διακοσμητικών & Χρηστικών Ειδών Εξωτερικού χώρου (γλάστρες, διακοσμητικά, πέργκολες, κούνιες & παιχνίδια, φούρνοι, βρύσες, κ.α.)
Κατασκευαστές & Έμποροι Επίπλωσης Εξωτερικού χώρου
Έμποροι συσκευασμένου χώματος και ειδών λίπανσης.

Παράλληλα, στον εσωτερικό χώρο του Εκθεσιακού Κέντρου θα λειτουργήσουν άλλες δύο Εκθέσεις:
Η 5η  ΕΚΘΕΣΗ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ – Ειδών Λαϊκής Τέχνης και η 2Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ.

Στη 2Η Έκθεση Τοπικών Παραδοσιακών Τροφίμων & Ποτών, μπορούν να συμμετέχουν Παραγωγοί και Έμποροι  της κατηγορίας αυτής καθώς και της κατηγορίας των Προϊόντων Γης (φρούτα της ευρύτερης παραγωγής, κρόκος, νέες μορφές καλλιέργειας, προϊόντα μελισσοκομίας, γαλακτοκομικά και τυροκομικά προϊόντα, κ.α.).

Στην Έκθεση Εικαστικών Τεχνών, μπορούν να συμμετέχουν επαγγελματίες και ερασιτέχνες καλλιτέχνες από όλες τις μορφές των Εικαστικών Τεχνών (ζωγραφική, γλυπτική, φωτογραφία,  γραφιστική, ξυλογλυπτική, Αγιογραφίες, «FUSING» – (κατασκευές από γυαλί), χειροποίητα κοσμήματα από κλασικά και πρωτότυπα υλικά (π.χ. μαλλί, κ.α.), καθώς έργα μικρών παιδιών). Οι συμμετοχές μπορούν να είναι ατομικές και ομαδικές.

Οι Εκθέσεις αυτές θα υποστηριχθούν από ένα δυναμικό πρόγραμμα προβολής στα Μ.Μ.Ε. ενώ θα πλαισιωθούν από πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων.

Οι ενδιαφερόμενοι επαγγελματίες των παραπάνω κατηγοριών μπορούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στις εκθέσεις ή για περισσότερες πληροφορίες, μπορούν να επικοινωνήσουν  με τη Γραμματεία του Εκθεσιακού Κέντρου Κοζάνης, στα Κοίλα Κοζάνης. Τηλέφωνα επικοιν.: 2461045980, 45978, 45982, e-mail: info@ekthesiako.gr . Ώρες λειτουργίας, Δευτέρα – Παρασκευή από 9:00 – 15:00.

Οι Δηλώσεις Συμμετοχής θα διαρκέσουν μέχρι και τις 11 Απριλίου 2012.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.