Γεγονός το πατριωτικό μέτωπο – Χτυπάει πρωτιά στις Εθνικές εκλογές!



kammenos_dimaras_logo345Την δεύτερη θέση, με προοπτική να κτυπήσει ακόμα και πρωτιά σε περίπτωση που συνεχιστεί η μείωση των ποσοστών της ΝΔ και εξακολουθήσει η δυναμική των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κτυπά πλέον το Κίνημα του Πάνου Καμμένου, μετά την αποδοχή από τον Γιάννη Δημαρά της πρότασής του να συνεργαστούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με το Άρμα Πολιτών…

Σε επίπεδο ποσοστών το Άρμα Πολιτών συγκέντρωνε περί το 2% στις δημοσκοπήσεις, αλλά σε επίπεδο δυναμικής το κέρδος είναι πολύ μεγαλύτερο.
Πρόκειται πλέον για ένα ευρύ διαπαραταξιακό πατριωτικό μέτωπο που ξεκινά από την δεξιά και φτάνει μέχρι την Αριστερά και ήδη έχει προκαλέσει τριγμούς τόσο στο ΠΑΣΟΚ, όσο και στη ΝΔ.

Βουλευτής της ΝΔ σημείωνε αναφορικά με την συνεργασία ότι “Έτσι όπως πάει ο Πάνος θα περάσει το ΠΑΣΟΚ”.
Οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» με ανακοίνωσή τους, απηύθυναν δημόσιο κάλεσμα στον Γ.Δημαρά, με ανακοίνωσή τους, αναφέροντας ότι “οι συγκυβερνώντες εκτελώντας εντολές της Τρόικας και συμπιέζοντας την προεκλογική περίοδο, προσπάθησαν να δυναμιτίσουν τη συστράτευση των Ελλήνων απέναντι στις δυνάμεις της κατοχής των τοκογλύφων και των τραπεζιτών”.

«Ο χρόνος δεν επιτρέπει τη δημιουργία Συνασπισμών Κομμάτων και ο Εκλογικός Νόμος στην ουσία στρεβλώνει τη Λαϊκή θέληση. Με τα δεδομένα αυτά , προσκάλεσα τον Γιάννη Δημαρά και το Άρμα Πολιτών να συνεργαστούν μαζί μας σε βάση ισοτιμίας» ανέφεραν.

Ο κ. Καμμένος εκθείασε δημόσια τον κ. Δημαρά, σημειώνοντας ότι τον τιμά για την πορεία του στην Ελληνική πολιτική σκηνή και τονίζει: «Άλλωστε, δώσαμε μαζί μάχες στο Κοινοβούλιο εναντίον της εκποίησης της χώρας και πιστεύω ότι ΜΑΖΙ θα αποκτήσουμε ακόμη μεγαλύτερη δύναμη προκειμένου να αντισταθούμε. Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τους Ανεξάρτητους Έλληνες να φιλοξενήσουμε στα ψηφοδέλτιά μας τους υποψήφιους του Άρματος Πολιτών».

Αμέσως ανταποκρίθηκε ο Γ.Δημαράς που όμως ταυτόχρονα εξέφρασε και την απογοήτευσή του για την αδυναμία συνεννόησης μεταξύ των υπόλοιπων αντιμνημονιακών δυνάμεων.

«Περιμέναμε μέχρι την τελευταία στιγμή τη δυνατότητα κοινής καθόδου στις εκλογές. Δυστυχώς πολιτικές δυνάμεις που είχαν συμφωνήσει μαζί μας, δύο μέρες πριν από την προθεσμία κατάθεσης υποψηφιοτήτων, αρνήθηκαν», υποστηρίζει το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών και διευκρινίζει ότι ο μόνος πολιτικός χώρος ο οποίος από την πρώτη στιγμή και επανειλημμένα τους προσκάλεσε σε συνεργασία, ήταν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

Ο κ. Δημαράς, αν και επισημαίνει τη διαφορετική πολιτική καταγωγή των δύο κομμάτων, αποδέχεται τη συνεργασία με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, η οποία, όπως διευκρινίζει, βασίζεται σε συγκεκριμένες αρχές, όπως τα θέματα της εθνικής κυριαρχίας και ο σεβασμός του Δημοκρατικού πολιτεύματος.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.